2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به شدت مهمه و نصف تراز کنکورت که خیلیم هست هپین معدله ...من به جا تو بودم واقعا جدی میگرفتم معدل ...

وای آخه من ۱۰ ام و ۱۱ ام و اصلا نخوندم تا الان برای کنکووور موندم چکار کننننننم

وای آخه من ۱۰ ام و ۱۱ ام و اصلا نخوندم تا الان برای کنکووور موندم چکار کننننننم

پس وقتتو تلف نکن و بخون ،من پارسال یه بازه ای اینجا اومدن رو کنسل کردم😬 تازه من پشت کنکوری بودم و مدرسه هم نمیرفتم ...

اگه بیسی ازشون داشته باشی میتونی جمعشون کنی تا حدی 

نگاه کن اگه صادقانه بهش نگاه کنیم هم آره هم نه ..‌. کلا مسئله ی پیچیده ایه ،اگه اصلا تقلب نبود تو ن ...

دیگه وقتی اینطوری شده واقعا ما کارایی نمیتونیم بکنیم

حرفات درسته... ولی بنظرم از تست زدن کم شده بهتر نیس؟ 

تست خیلی سخته.. 

نهاییم از یه طرف موندم چیکار کنم 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی 

برای هرچیزی میخوای تلاش کن نه آرزو رفیق😜⭐🌛
دیگه وقتی اینطوری شده واقعا ما کارایی نمیتونیم بکنیم حرفات درسته... ولی بنظرم از تست زدن کم شده بهت ...

راستش نمیدونم ...

در هر صورت خوب بودن یا بد بودنش رو من نمیتونم بگم 😅

خواهش میکنم عزیزم ❤️

راستش نمیدونم ... در هر صورت خوب بودن یا بد بودنش رو من نمیتونم بگم 😅 خواهش میکنم عزیزم ❤️

دقیقا ادم میمونه... 

بعد اینکه میگم با مدرسه عادی هم میشه؟ خیلی نگرانم 

برای هرچیزی میخوای تلاش کن نه آرزو رفیق😜⭐🌛
شما چی بودی

ماجرای من پیچیده ست ...

شهرمون تیزهوشان نداره ،نمونه اول شدم ولی رفتم غیر دولتی ...سال آخرم یه مدت شهرم نبودم ،برگشتم شهرمون پرونده مو بردم دولتی ولی خوب باز ماجرا داشت و مدت زیادی پشت کنکور موندم به دلایلی ...کلا چیز عجیبی بود یه بخشی از زندگیم