2777
2789
عنوان

اگه نمونه دولتی قبول شدی میشه کمکم کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون فقط وقت کم نمیارم واسه تست زدن؟روش خاصب نداره؟

نه عزیزم 

اگه اشتباه نکنم تیر ازمونش هست من ۱۸ تیر آزمون دادم 

وقت کن نمیاری 

نمی‌گم از الان تست نزن ، تست بزن ولی آزمونو الان نده .. بعد عید آزمون بده ، کتابو خیلی خوب بخون واقعا.. امتحان نهایی م چیزی نداره خدایی نه اینکه الان که ازش گذشته بگما، همون موقعم خیلی راحت بود برام ..

🫂💙

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
منظرتون از ازمون چیه؟ ازمون های قلم چی؟

نه منظورم آزمون های کتاب ۳۱ استان هست 

من اصلا قلمچی نمی‌دادم 

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
منظورم تسته تو ازمون اصلیهه چون 100سواله 120دقیقه وقتهههه

اهان .. نه من که وقت کم نیاوردم ، چون دقیقا تو خونه عین دو ساعت تایم می‌گرفتم آزمون میدادم ، حتی من ۴۰ دقیقه هم وقت اضافه آوردم زودتر دادم برگه مو 

میشه کمک کنی واسه تست زدن؟که وقت کم نیارم تو ازمون اصلی؟

سوالات نمونه قبلا استانی بود اونا سخت بود حل کردنش ولی پارسال برا ما کشوری شد مثل تیزهوشان و خیلی راحت بود دقیقا مثل کتاب یکمی سخت تر 

فارسی سخت تر از بقیه بود

نه عزیزم  اگه اشتباه نکنم تیر ازمونش هست من ۱۸ تیر آزمون دادم  وقت کن نمیاری  نمی‌ ...

چندمی؟نهایی دادی مگه تا حالا

ما امسال نهایی شدیم و خیلی استرس دارم براش اولین دهمایی هستیم ک نهاییه

چندمی؟نهایی دادی مگه تا حالا ما امسال نهایی شدیم و خیلی استرس دارم براش اولین دهمایی هستیم ک نهاییه

دوازدهمم 

بله دادم تا حالا ، هم سال یازدهم که دوتا امتحان نهایی بود هم نهم، و چیز سختی نبود بنظرم 😊

دوازدهمم  بله دادم تا حالا ، هم سال یازدهم که دوتا امتحان نهایی بود هم نهم ، و چیز سختی نبود ب ...

برات ارزوی موفقیت دارممم

نهم نهایی نبود استانی بود

ولی چون الان ۶۰ درصد کنکور شدع میگن خیلی سخته

همه استرس داریم براش

برات ارزوی موفقیت دارممم نهم نهایی نبود استانی بود ولی چون الان ۶۰ درصد کنکور شدع میگن خیلی سخته ...

ممنون همچنین🌱

بله خب مسلما برای درسای عمومی سختگیری بیشتره و ریزتر سوال میگیرن ..