من دوتا دختر دارم یکی چهار سال و نیمشه یکی یه سال و نیم. الان پنج شیش ماهه که همیشه مریضن یعنی شاید یه هفته در ماه خوب باشن هر ویروسی میاد میگیرن سیستم ایمنیشون ضعیفه بخاطر انتی بیوتیک زیاد ضعیف تر هم شدن الانم مریضن خیلی هم بد غذان کوچیکه دو روزه چیزی نمیخوره جز شیر خستگی من به کنار خودشون خیلی اذیت میشن ناراحتم براشون. میشه اگه تجربه دارین کمکم کنین برای زودتر خوب شدن و تقویت سیستم ایمنیشون. از خیلیا شنیدم شربت ایمینوس خوبه گرفتم ولی هنوز ندادم. خیلی به کمکتون احتیاج دارم🙏🏻🥲
هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
عزیزم به هر دو دانه کینوا بده تا سیستم ایمنی بدنشون تقویت بشه.من طب سنتی کار میکنم وچون غذاهای امروز فقط شکم سیر کن هست پیشنهاد میکنم دانه به دانه کینوا وچای پرتقال بده بخورن
هممون همینیم خواهر، منم یه پسر شش ساله دارم پیش دبستانی میره، هر ویروسی میاد نه نمیگه همشو میگیره یه هفته سرماخورده بود تب و بدن درد و آبریزش بینی و گلو درد، بعدش یه هفته اسهال و استفراغ، الانم رنگ و روش پریدس همش خودشم هی سرفه میکنه شبا همش تو خاب سرفه میکنه
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤