2777
2789

تو بانک مربوطه حساب نداریم الان میخوام مجازی حساب بازکنم فرقی میکنه که نوع حساب چی باید باشه؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه فقط یه حساب باید داشته باشین فرقی نداره 

مرسی عزیزم

مثلا بزنم قرض الحسنه جاری اوکیه؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفتن باید قرض الحسنه باز کنی من حسابم جاری بود 

اخه قرض الحسنه پس اندازه داره قرض الحسنه جاری و...

یادته کدومش بود؟

اخه قرض الحسنه پس اندازه داره قرض الحسنه جاری و... یادته کدومش بود؟

من دو روز پیش رفتم که نوبتم شده بود یه لیست بهم داد واسه مدارک 

نوشته بود حساب قرض الحسنه باید باز کنم 

ازشون پرسیدم گفت مدارکت که کامل شد و تایید شد همون موقع باید باز کنی دیگه نگفت چی 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
من دو روز پیش رفتم که نوبتم شده بود یه لیست بهم داد واسه مدارک  نوشته بود حساب قرض الحسنه باید ...

مرسی قشنگم

ان شالله زود بگیری و به خوشی خرجش کنی

سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی خودت و دختر داییت دوره های زبان رو خریدین و مدرک داده ایشون شاغل شده میخاستم ببینم دوره های کی رو خریدین؟چقدر شد هزینه اش؟ یکم برا میگی ازش

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی خودت و دختر داییت دوره های زبان رو خریدین و مدرک داده ایشون شاغل شده می ...

سلام قشنگم

دوره های دکتر منوچهرزاده رو خریدیم

دخترداییمم همونجا استخدام شده الان جزو معلمای موسسه خودشونه

۶ دوره داره هر دوره ۶۰ جلسه هست هر جلسه یک ساعت و نیم هست 

اگه ۶ دوره رو تموم کنی میشی یک معلم زبان و خودشونم استخدام دارن البته آزمون میگیرن

و میگن با گذروندن ۶ دوره نمره اگه اشتباه نکنم ۷ تا ۷/۵ آیتلس رو میگیری

قیمتش دخترداییم رو نمیدونم چند خرید چون نزدیک یک سال قبل از من بود ولی من ۶ تا دوره رو با تخفیف گرفتم حدود ۱۳ و خورده ای

گارانتیم داره مثلا دوره اول رو پولشو میریزی برات میفرستن ۳۰ روز مهلت داری از گارانتیش استفاده کنی

میتونی یک جا هم نخری هر دوره رو جدا جدا بخری که از نطر مالی هم فشار نیاد

فکرکنم همه چیزو گفتم 

بازم این شماره مشاورشه میتونی زنگ بزنی سوالاتو بپرسی و خواستی بگی نمونه اموزشم برات بفرستن 09380797322

سلام قشنگم دوره های دکتر منوچهرزاده رو خریدیم دخترداییمم همونجا استخدام شده الان جزو معلمای موسسه ...

مرسی عزیزم واقعا لطف کردی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
مرسی عزیزم واقعا لطف کردی

خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی❤

خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی❤

ممنونم عزیزم