2777
2789
عنوان

خشکی بینی دارم

1348 بازدید | 6 پست

متاسفانه یک ماهی میشه شبا تو خواب مشکل خشکی و کیپ بودن بینی دارم.

واسه همین مجبورم از دهن نفس بکشم ک خیلی بده باعث پوسیدگی دندان میشه.

لطفا هر راهکار موثری دارید ارائه بدید.

اینو میذارم شاید یه روز به درد یه بنده خدایی خورد.فقط نتیجه گرفتید دعام کنید...

رفتم دکتر گفت احساس خشکی شدید بدون خونریزی و کیپی بینیت ک عمل دم و بازدم رو سخت کرده از الودگی شدید هوا و آلرژیته.با مصرف این داروها اکی شدم.

اسپری بینی مومتازون شب ها یکی یه پاف تو سوراخ بینی

قرص ملوکاست۱۰ و قرص فکسوتد۱۲۰ یکی یه دونه قبل خواب...

شستشوی بینی با سرم سدیم کلراید و چرب کردن بینی با پمادآچشمی

شباهم بخور بالا سرم بود...

و استفاده ی مداوم از ماسک در برابر هوای سرد/ آلوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میذارم شاید یه روز به درد یه بنده خدایی خورد.فقط نتیجه گرفتید دعام کنید... رفتم دکتر گفت احساس ...

سلام عزیزم خوبی ...ببخشید سوالمو اینجا میپرسم برا سرگیجه تون چه حرکاتی انجام دادین که خوب شدی ..منم سه ساله دارم هر دکتری میرم خوب نشدم ..میگن این حرکات خوبه اما انجام ندادم هنوز؟ شما قرص هم مصرف کردین ؟ سرگیجه هاتون چه شکلی بود؟؟؟ 

سلام عزیزم خوبی ...ببخشید سوالمو اینجا میپرسم برا سرگیجه تون چه حرکاتی انجام دادین که خوب شدی ..منم ...

دکترم به قرص اعتقادی نداشت.

یه سری ورزش گفت انجام دادم شکر خدا کامل قطع شد.

تو آپارات سرچ کن ورزش لمپرت واست میاد.

ساده ترینش این بود وقتی بیکاری هی با چشمات راست چپ راست چپ رو نگاه کن.

خوب میشی نگران نباش

سلام عزیزم خوبی ...ببخشید سوالمو اینجا میپرسم برا سرگیجه تون چه حرکاتی انجام دادین که خوب شدی ..منم ...

من فقط تو خواب سرگیجه و احساس سبکی سر داشتم.

تو حالت بیداری و ایستاده اوکی بودم.

گفت از گوش میانیت هست...