2777
2789
عنوان

برخورد با جاری

387 بازدید | 11 پست

خانما من بایکی از جاری ها همسایه بودم ده سال از من بزرگتر ومثل خواهر همو دوست داشتیم مرتب خونش بودم وچون رماتیسم داشت بدون منت همه کاراش انجام میدادم پخت پز لباس شستن تا گذشت مااز ازاون محله رفتیم من باردار شدم ی تماس نگرفت تو این 9ماه بچم دنیا اومد بیمارستان ک نیومد زنگم نزد چهل روز خونه بابام بودم  بعد اومدم خونه خودم ی شبیش اومد نیم ساعتی نشست شوهرش هم نبود رفت دیگه ندیدمش تا پسرم شد یک سالش خیلی ازش دلخور شدم من ک ای همه رفیق بودمش چرا اینجور تا کرد بعد یکسال اومد خونم گلایه ک شماها بی معرفتین شما ها اصلا نمیشه بخشید شماها احوال ما نمیپرسید خلاصه کلی توپید منم در اومدم همه چی گفتم ک تو کجا بودی تا الان خدایی تو رفیقی ک حال من نپرسیدی بچم دنیا اومد خودت ودور گرفتی بهش گفتم حقیقتش دوستی باشما ب دردم نمیخوره کسی ک تو سختی نباشه اصلا نبودنش بهتره گفتم بنظر شما من باشما چرا رفت آمد کنم وقتی شما میدونم ک اصلا ما براتون هیچ‌یم لااقل ی زنگی ی بیمارستان  میمودی من کلا رابطم  پسرم ک دنیا اومد قطع کردم باهاشون حتی شوهر جاریم دستش وپاش شکست نرفتم دیدنش چطو اون پسر من و نیومد دیدنش کلا قطع ارتباط حالا جاریم  گلایه ک تو بدی نمیای سربزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت این بود کاراشو میکردی اونم وظیفت میدونسته 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
آخه رماتیسم داشت دلم سوخت 

از اول کارت اشتباهه ....ولی سیاست هم نداشتی نباید جواب میدادی...نباید کل کل میکردی....رماتیسم مامانم رماتیسم داره چه ربطی داره....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

‌چ جاری پررویی خوب کردی  

خوب که نکرده ...جواب را نمیداد .ولی لزوما کار خودش را میکرد.چون ایشون وظیفشون میدونست.جاریش پر رو بوده ...ولی نباید جواب میداد .دیگه خودش را جمع میکرد میگفتبچه دارم دستم تنگه کسی کمکم نیست

خوب که نکرده ...جواب را نمیداد .ولی لزوما کار خودش را میکرد.چون ایشون وظیفشون میدونست.جاریش پر رو بو ...

خب گلم از خوبی زیاد این خانوم پررو شده اگه جوابشو نمیداد دیگ فک میکرد خبریه یا واقعا استاتر ضعف داره نسبت بهش آدم پررو رو باید بشونی سرجاش

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خب گلم از خوبی زیاد این خانوم پررو شده اگه جوابشو نمیداد دیگ فک میکرد خبریه یا واقعا استاتر ضعف داره ...

تو فامیل ما در گروه فامیلی سر بحث سیاسی ما طرفدار نظامیم .حتی کارمند معمولی بابامه .پول مون کمه .زود تموم میشه .طرفدار نظامیم .با مسئول مخالفیم ولی طرفدارشیم ‌

.کلیه فامیل فحش بارمون کردند .قاتلید دزدید.شما بچه هامون را به کشتن دادید.قراره انقلاب بشود کجا فرار میکنید .ر یدی م به دامادتون ...بعدش حرف میزنم میگفتندچرا توهین میکنید .مغزتون پوکه .وحشی گری میکردند ماهم مذهبی .بی تربیتی مال ما نبود جواب ملایم دادیم .حتی هم فحش را جواب ندادم .ولی در عمل یک سال طول کشید با افتخار سرمون بالا رفت .الان یکیشون بچش رفته المان ...به مامانم و من میگند بیایید باهامون بگردید افسرده شدیم .هرچی گفتند خانه شون نرفتم و نرفتم .مامانم رفت .چون فحششون به من بود.خیلی خوش برخوردم .....اصلا حرف نزدم .ولی دام بخواهد برم خانه شون خدا جفت پاهام گرفته انگاری نمیزاره برم خانه شون .خیلی هم لبم شاد و خندونه.

فامیلمون پولداره ..پولدار ...ولی حسودن