2777
2789

من کلاساشو رفتم ظرف هم درست کردم ولی دیگه وقت نکردم تا مرحله فروش برم برنامم تغییر کرد

همه وسایلا و ظرفامم مونده یه سری کوره رفته یه سری خام مونده

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلاساشو رفتم ظرف هم درست کردم ولی دیگه وقت نکردم تا مرحله فروش برم برنامم تغییر کرد همه وسایلا و ...

و هزینه مواد اولیش چقدره ؟

اجاره کوره چقدره 

پیشاپیش مرسی ک جواب دادی

من کلاساشو رفتم ظرف هم درست کردم ولی دیگه وقت نکردم تا مرحله فروش برم برنامم تغییر کرد همه وسایلا و ...

میدونی من ی کاری رفتم نشد میترسم این کارم برم وسطش ول کنم شوهرم دیگه پوستمو میکنه 😅😅

ارزششو داره برم لذت بخشه؟

خیلی لذت بخشه

اگر

فاصلت تا کوره دور نباشه یا ماشین داشته باشی راحت ببری بیاری

چون چندمرحله کوره میخواد یه دور خود ظرف یه دور لعابش اگه طرح طلا یا برچسب مخصوصش هم بزنی یه دور هم اون باید بره کوره

هزینه داره هر بار کوره گذاشتن

خود خرید کوره هم که خیلی گرون درمیاد و برق زیادی مصرف میکنه

از اینجور مسائل داره که درگیریش زیاده وگرنه خود کار خیلی جذابه

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلی لذت بخشه اگر فاصلت تا کوره دور نباشه یا ماشین داشته باشی راحت ببری بیاری چون چندمرحله کوره م ...

هزینه  اجاره کورش حدودا چقدره ؟

من ماشین دارم 

دیگه خسته شدم انقدر ی کار تموم نکردم میخوام ایندفه ادامه بدم 

و هزینه مواد اولیش چقدره ؟ اجاره کوره چقدره  پیشاپیش مرسی ک جواب دادی

خرید قالب و دوغاب و رنگ و لعاب و... کم نمیشه

کوره هم بستگی به حجم ظرفات داره کل کوره رو بگیری ۲۰۰ ۳۰۰ الان شاید بیشتر شده باشه

از طرفی بعضیا بخاطر دردسرای لعاب اصلا قبول نمیکنن بذارن بعد هم ادم منصف کمه که با زمان و دمای کافی ظرفتو بذاره و از سر و تهش نزنه بخاطر برقش

لطفا درخواست دوستی ندید
میدونی من ی کاری رفتم نشد میترسم این کارم برم وسطش ول کنم شوهرم دیگه پوستمو میکنه 😅😅

بنظرم نرو چون خیلی تخصصیه چندسال طول میکشه بتونی تولید کنی ظرف مقاوم باشه بعد از دو بار کوره رفتن ترک برنداره رنگش نره و کلی دنگ و فنگ

لطفا درخواست دوستی ندید

بیشتر تحقیق کن تو پیج استاداش برو رفع اشکالاتشونو ببین

متوجه میشی با چقدر مشکلات ممکنه روبرو شی چقدر ازمون خطا داره

حتی دمای ثابت تو دو تا کوره نتیجه متفاوت داره کوره قلق داره مثلا رنگ امیزی رنگ قرمز توی ظرف با رنگای ملایم توی پخت مشکل ایجاد میکنه رنگ قرمز میسوزه ظرفت خراب میشه و...

لطفا درخواست دوستی ندید
خیلی لذت بخشه اگر فاصلت تا کوره دور نباشه یا ماشین داشته باشی راحت ببری بیاری چون چندمرحله کوره م ...

هزینه  اجاره کورش حدودا چقدره ؟

من ماشین دارم 

دیگه خسته شدم انقدر ی کار تموم نکردم میخوام ایندفه ادامه بدم 

هزینه  اجاره کورش حدودا چقدره ؟ من ماشین دارم  دیگه خسته شدم انقدر ی کار تموم نکردم میخو ...

گفتم دیگه نسبت به تعداد ظرفته اگه یه کوره کامل بخوای حدودا ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن میشه یه بارش

لطفا درخواست دوستی ندید