2777
2789

شوهرم تو کرونا پولشو داد دست کسی باهاش کار کنه چون خودش کارش بهم خورده بود الان پولمون نمیده وکیل گرفتیم مبلغ زیادیه لطفا دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چه مبلغی

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
درست به من نمیگه اما فکر کنم چک یا سفته داره اما وکیل گفته قاضی خیلی مهمه

بله قاضی که خیلی مهمه اما مدرک هم خیلب مهمه مدارکت باید محکمه پسند باشه متاسفانه روند رسیدگی به دادگاه های مالی خیلی طولانیه

بازاری هست مغازشم بلده اما می‌ترسیم نده

ببین شما مدرکو رو میکنی و دادگاه هم محکومش میکنه بعد باید بره اجرائیه و اونجا اگر چیزی داره مثلا شماره همراه همراه اول داشته باشه مغازه ای چیزی توقیف میکنن که ایشون بیاد پولو بده اگر نداشت دیگه جلب باید بگیری

ببین شما مدرکو رو میکنی و دادگاه هم محکومش میکنه بعد باید بره اجرائیه و اونجا اگر چیزی داره مثلا شما ...

داره بده گردن کلفته نمیده اگه دادگاه ازش بگیره اصلا کار به توقیف اموال نمیرسه