2777
2789
عنوان

جلسه خواستگاری داداشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر داداشت اهل سرکوفت زدن به دختره نیست در مورد مسایل اقتصادی کعه مثلا بعدا بگه شما هیچی نداشتین و ما  این و اون داریم از این مورد مشکل نیست ولی در مورد تفاوت فرهنگی اگر سخته اگر فاصله داشته باشین ولی اگر منظور شما از نظر تفاوت فرهنگی منطقه زندگی هست من خیلی ملاک نمیدونم 

اگه واقعا خانوادت مخالفن امیدوارم که وصلت سر نگیره چون خیلی نقش خانواده مهمه و زندگی به دختر بیچاره ...

من خیلی دوس دارم جز خانواده ما بشه مخالفتی ندارم ولی مامانم و ابجیاش درصورتیکه هیچ نقضی نداره دختره 

تا الان بنظر من دختره سر تره  ببخشید ولی اینو گفتم 

مگه محل زندگی نشانه سطح بالا یا سطح پایین بودن  هست 

همین که خودش و خانواده تونستن همچین بچه ای تربیت کنن سطح شعور و شخصیت رو نشون میده 

خوبه گفتم میخایید تیکه بندازید نیاید والا 

از نظر من برعکسش شاید مشکل درست بشه ولی من زیاد دیدم پسر پولدار دختر پایین تر گرفته تازه دختره نه دکتر بوده نه خوشگل وزندگی خوبی دارن

من خیلی دوس دارم جز خانواده ما بشه مخالفتی ندارم ولی مامانم و ابجیاش درصورتیکه هیچ نقضی نداره دختره& ...

ببین عزیزم اون خانم دکتر اگر با این شرایطی که میگی حاضر به ازدواج با داداشته بنظرم بهتره این ازدواج سر نگیره

چون مشخصه عقلش ناقصه

(فرض کن دکتر باشی،خوشگل و خوش هیکل باشی بعد خااااله ی پسره بخاد زر زر کنه برات😂😂😂)

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اختلاف فرهنگی و طبقاتی موضوعی نیست که در ازدواج بشه نادیده گرفت

هر چقدر هم اون خانم خودشون بی نظیر وعالی باشن خانواده واقعا مهم هست

وقتی در خانواده شما مسائل مالی و طبقاتی پررنگ هست نباید از شرایط طرف مقابل سرسری گذشت

برادرتون و اون خانم الان عاشق هستن دو روز دیگه که شورعاشقی از سرشون افتاد تازه یاد این اختلافات میفتن

لزوما هم نمیشه گفت که برادر شما ممکنه اهل سرکوفت و ناسازگاری باشه شاید اون خانم نتونه خودش رو با شرایط و فرهنگ شما تطبیق بده و اذیت بشه

بهتره مادرتون رو راضی کنید که فعلا بدون عجله و جبهه گیری هم برادرتون و دختر خانم و هم هر از چندی خانواده ها باهم معاشرت کنن تا بتونن همدیگه رو بهتر بشناسن و تصمیم درست بگیرن

با مادرتون صحبت کنید که همه کامل نیستن فرضا برین از یک خانواده نامدار دختر بگیرین ولی موفقیت این دختر رو نداره...یا مثلا زیبایی نچرال ایشون رو نداره

خیلی پولدار ها بی فرهنگن و بیشتر در حال پز دادن هستن و نجیب نیستن به مادرت بگو باید به پسرت افتخار کمی بابت انتخابش...مردم اگر عکستون رو ببینن به شما حسادت خواهند کرد بابت عروس موفق و زیبا و نجیب و اونقدر مسائل مالی کمار اینها دیده نمیشه چون وضعیت مالی دختر رو کسی نمیبینه

ببین عزیزم اون خانم دکتر اگر با این شرایطی که میگی حاضر به ازدواج با داداشته بنظرم بهتره این ازدواج ...

😂😂😂😂😂😂خب اون با برادرم دوسته و برادرمم دوسش داره و همین مهمه 

زر زر خاله هامو که اون نمیشنوه من میشنوم من میترسم فقط بعدا مشکلی پیش نیاد 

دکتر بودنم چیز خاصی نیست برادرم خودش دندونپزشکه