2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه...🥲

269 بازدید | 10 پست

میشه چندتا از این سیاست های زنانه رو یاد بدید 💓🤌🏻

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
3
37%
نه
5
62%
کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

ای خواهر از کجا و کیا اومدی می‌پرسی نصف تاپیکای اینجا یا طلاقه یا بد و بیراه از خانواده شوهر باقیشم ک خیانت 

خودت باید ببینی،

شاید نتونی با یه مرد مقابله به مثل کنی ولی میتونی خرش کنی پس ببین رگ خوابش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر حس خوبی که از همسرم میگیرم حتما بهش انتقال میدم 

همیشه بهش گوشزد میکنم که خیالم از بودنش خیلی راحته و پشتم بهش گرمه 

مردا عاشق اینن ک کسی بهشون تکیه کنه 

و موقعی که ازش دلخور هستم هم باهاش حرف میزنم 

همسرم از قهر کردن متنفره میگ دلیل ناراحتی رو بگو 

و اینکه اگ غر داشته باشم وقتایی ک کنارم ارومه غرامو میزنم اونم میخنده و گوش میده 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببین اخلاق مردها با هم متفاوته شاید اون سیاست و روشی که روی شوهر من جواب میده روی شوهر شما جواب نده شما خودت طبق شناختی که از همسرت داری باید اون رفتارو انجام بدی سیاست خاصی هم لازم نیست همونی باش که واقعاً هستی  کمی ریلکس‌تر

اختلاف بین خودت و شوهرت فقط باید بین خودتون باشه اصلا به خانواده ها دوست آشنا و فامیل نگید به هیچ عنوان سعی کن تو این موضوع رو رعایت کنی به اونم یادبدی

گاهی وقتا بی دلیل و یهویی یه کیک کوچیک درست کنید با یه هدیه مثل عطر یا ادکلن بهش هدیه بدید و ازش بخاطر زحماتی که می‌کشه تشکر کنید به نظرم شبای ج..معه بهترین موقعه اس🤭

زیاد آویزون نباشید تعادل مهمه

اگر بدترین بحث رو هم با شوهرتون کردید و دقیقا همون موقع به صورت تصادفی یکی پرسید از زندگیت راضی هستی حتما تعریف کن از همسرت از زندگیت سعی کن حتی اگر یک خوبی هم داشته باشه بازگو کن،

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

سیاست زنانه چرت و پرته گلم باور کن

هر مردی اخلاق خودش رو داره 

اینجا بعضی ها شوهر زبون نفهم و بی منطق دارن مجبورن برای کار های طبیعی و انسانی خودشون هم با التماس و عشوه شوهر رو راضی کنن 

بعضی ها هم میگن وقتی پرخاشگر میشیم شوهرمون به حرفمون گوش میده 

هر کس به یه روشی زندگی می‌کنه شما باید ببینی شوهرت چه مدله

ببین اخلاق مردها با هم متفاوته شاید اون سیاست و روشی که روی شوهر من جواب میده روی شوهر شما جواب نده ...

من تازه نامزدم هنوز نمیدونم چجوری پیدا کنم رگشو

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

باید اول شوهرتو بشناسی 

اخلاق همه ی مردها متفاوته 

اما ی سیاست یادت میدم که بشدت میتونه کمکت کنه 

یادت باشه تهههههه همه دعوا ها  قهر کردنا  لجولجبازی یکدنده بازی مغرور بودن   خودپسند بودن خودستایی بودن  به همون خدای اون بالا هیچییییی نیست جز اینکه وقتت ب فنا بره حرص بخوری موهات سفید شه اشک بریزی پیر شی  پس همون خودت یاد بگیر هم ب شوهرت یاد بده  خاکی باشین از هم ناراحت نشین ب دل نگیرین کیف زندگیوکنین 

اگه ی بحثی شد ادامه ندین بزارین آروم شین حرف بزنین 

از همین الان دعوا کنین ... گاهی وقتها رو یک مسائلی چشم پوشی کن گاهی یک حرفایی رو نشنو یا کر باش(برای آرامش خودت میگم)

این چندخطی ک نوشتم رو اگر همه رعایت کنن زندگی راحت تری دارن

ودر آخر سیاست دعوا قهر صدا بلندکردن فوش دادن نیست

سیاست یعنی به فکر عاقبت حرف و کاری که قرار پیش بیاد باشی و به طرف مقابلت یاد بدی وجلوگیری کنین  سیاست یعنی  آرااااااااامممممشششش