2777
2789
عنوان

برم کلاس یا دانشگاه؟

93 بازدید | 10 پست

حسابداری یا مدیریت یا گرافیک رو دوستدارم با توجه ب اینکه نهایتا تا ۳ سال دیگ میخوام بچه دار شم به نظرتون برم کلاس و زودتر مشغول ب کار شم یا رشته دانشگاهیشو برم؟

دانشگاه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

چرا ولی میشه سر کرد یه مدت کوتاهه دیگه

در نهایت مدرک دانشگاهی داشته باشی بهتره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حسابداری برم پیش همسرم بعدش میتونم مشغول شم ولی اینکه فقط ی کلاس اماتور برم بعدا تو کارم مشکل ایجاد ...

من برااینکه کارتو از دست ندی گفتم.وگرنه اگ میدونی ک بعد هم کارتو داری دانشگاه بهتره دیگ.الان سه سال تا بچه میگی وقت داری.بعد بچه دانشگاه رفتن سختتره.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2300366

من برااینکه کارتو از دست ندی گفتم.وگرنه اگ میدونی ک بعد هم کارتو داری دانشگاه بهتره دیگ.الان سه سال ...

خب سال آخرو با بچم دیگ بعدشم ک بچه میاد نمیتونم قشنگ تم کز کنم رو کار /:

خب سال آخرو با بچم دیگ بعدشم ک بچه میاد نمیتونم قشنگ تم کز کنم رو کار /:

میتونی الان بری کلاس و شرو ب کار کنی بعد بچه بیاری.بعد ک بچت دوسه ساله شد بری دانشگاه .اگ سنت کمه و خوبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2300366

میتونی الان بری کلاس و شرو ب کار کنی بعد بچه بیاری.بعد ک بچت دوسه ساله شد بری دانشگاه .اگ سنت کمه و ...

سنم کمه ولی اون موقع دیگ از شورو ذوق میوفته آدم و میدونم نمیرم اگ الان نرم