2777
2789

الان چجوری باید حساب کنم ؟

میشه یکی واسم حساب کنه ؟ 

من ماه پیش ۱۴ دهم پری شدم . 

پری هم ۷ روزه هست . 

این ماه هم چهاردهم پری شدم الان پاکم ‌ 

کی اقدام کنم ؟ نمیدونم چ‌زمانی تخمک گذاری هست یکی بگه ثواب داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برنامه لونارو نصب کن خودت هرماه میفهمی کی تخمک گذاریته

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

آره برنامه لونا خوبه البته بگم مثلا میزنه حوالی تخمک گذاری بعد روز ۱۴ میزنه روز دقیق تخمک گذاری ،،شما همون قبل تخمک گذاری اقدام کن چون اسپرم میمونه چند روز ولی تخمک نهایت ۲۴ ساعت زندست و امکان داره اون ساعات شما نتونید اقدام داشته باشید،،روز ۱۳ برو سونوی فولیکول اندازش مشخص بشه،،

آره برنامه لونا خوبه البته بگم مثلا میزنه حوالی تخمک گذاری بعد روز ۱۴ میزنه روز دقیق تخمک گذاری ،،شم ...

ببخشید سونوی فولیکول یعنی چی؟ من اصلا نمیدونم چیه 😞 و چی مشخص میشه دقیقا؟ 

ببخشید سونوی فولیکول یعنی چی؟ من اصلا نمیدونم چیه 😞 و چی مشخص میشه دقیقا؟ 

دکتر مینویسه،،باید سایز فولیت بالا باشه ۲۰ خوبه بعد خواستی آمپول آزاد سازی میزنن،،،اگه نرمال باشی بدون قرص سایزش خوب باشه نیاز ب آمپولم نیست چند ساعت بعد اقدام کنید