2777
2789

سلام بچه‌ها، من چند روز پیش متوجه شدم باردارم و طبق موعد پریودیم امروز وارد هفته‌ی ششم شدم، پریشب دستام خارش شدید گرفتن و بعد متوجه شدم دو نقطه از دستای چپ و راستم قرمز شدن و ورم کردن، جای گزیدگی کامل مشخصه، کسی تجربه داره؟ برا خودم قابل تحمله اما ضرری برای جنینم نداره؟

زیباترین حرفت را بگو💚

علایم حاملگی داری

من ۱۰ روز عقب انداختم هیچ علامتی ندارم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای جنین ضرر نداره اما اگر خارشها ادامه داشت پیگیری کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

علایم حاملگی داری من ۱۰ روز عقب انداختم هیچ علامتی ندارم

نه عزیزم علامت خیلی خاصی که با ماه‌های قبل تفاوت کنه نداشتم، حقیقت اینه که اصلی‌ترین علامت بارداری عقب انداختن عادت ماهانه است، من هر ماه بیست و نهم تا سی و یکم پریود میشدم این ماه روز سی و سوم بی‌بی زدم سریع دو خط افتاد، همش حس میکردم دارم پریود میشم و میرفتم دسشویی خودمو چک میکردم، بنظرم شما هم بی بی چک بزن چون ده روز خیلی زیاده، انشاءالله اگه دلت میخواد باردار باشی

زیباترین حرفت را بگو💚
برای جنین ضرر نداره اما اگر خارشها ادامه داشت پیگیری کنید 

خدا کنه همینطور باشه، خارشش تا حواسم نیست دستم میخوره شروع میشه، جاشم سفت و قرمز و متورم شده

زیباترین حرفت را بگو💚
تا الانش که خوب بوده بقیشم پناه برخدا  آخه بوتاکس سمه کربن تراپی هم اشعه داره

خداروشکر، انشاءالله از این به بعدشم مشکلی پیش نمیاد و سلامت دنیا میاد

زیباترین حرفت را بگو💚
نه عزیزم علامت خیلی خاصی که با ماه‌های قبل تفاوت کنه نداشتم، حقیقت اینه که اصلی‌ترین علامت بارداری ع ...

اخه من پریودم منطم نیست اصلا ولی ۳ال ۵روز عقب مینداخت دلم ک بچه میخواد شرایط مالیمون اکی نیست

نمیدونم خوشحال باشم یا عمگین

ته دلم ی حس مصخرفی ک دوست دارم حامله باشم😞

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
خدا کنه همینطور باشه، خارشش تا حواسم نیست دستم میخوره شروع میشه، جاشم سفت و قرمز و متورم شده

خیلی ها تو بارداری اینجوری میشن نگران نباش در کل ولی مثلا اگر ده روز دو هفته ادامه داشت حتما برو دکتر پیگیری کن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخه من پریودم منطم نیست اصلا ولی ۳ال ۵روز عقب مینداخت دلم ک بچه میخواد شرایط مالیمون اکی نیست نمیدو ...

حتما بی بی چک بزن که اگه باردار بودی برای دکتر و مراقبت اقدام کنی، بعدشم این حست وقتی مطمئن بشی که بچه‌ای وجود داره خیلی تغییر می‌کنه و همش به دوست داشتن تبدیل میشه، شوهر منم خیلی راضی نبود اما وقتی بهش گفتم بچه داریم خیلی خوشحال شد و خداروشکر کرد. وضع مالی کی خوبه آخه خواهر، همه با مشکلات خودمون درگیریم اما حتما با برنامه ریزی و یکم رعایت امورات بچه هم جور میشه، در ضمن بعضی بچه‌ها قبل خودشون برکت رو میفرستن تو زندگی پدرمادرشون، ایشالا برای شما هم همینطوره

زیباترین حرفت را بگو💚
خیلی ها تو بارداری اینجوری میشن نگران نباش در کل ولی مثلا اگر ده روز دو هفته ادامه داشت حتما برو دکت ...

درسته، چشم عزیزم ممنون که راهنمایی کردی♥️

زیباترین حرفت را بگو💚
حتما بی بی چک بزن که اگه باردار بودی برای دکتر و مراقبت اقدام کنی، بعدشم این حست وقتی مطمئن بشی که ب ...

ممنو نم ان شالله

الهی هر چی خیر برا جفتمون پیش بیاد