2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا نترس توام اسی فردا میبریش حالا دکتر زنان متوجه میشی من چون مامانمم اینطوری شد حدسم رو اخرایی پ ...

میبرمش حالا ی ویتامین کا بزنه بعد اگر دکتر یود اینجا میریم سونو

کیست با دارو کوچیک میشه اگر ژنتیک و ارثی باشه تو بدن میمونه و  با یائسگی کوچیک میشه اما بی خطره

اخه من چند بار مجدد خونریزی داشتم یعنی پریود شدم بعد رفتم سونو اینا گفتن کیست پرسیدم خوب میشه گف درمان نداره قرصاشم نمیتونم قط کنم میترسم دوباره خونریزی داشته باشم ‌..اخه تا کی دیگه این قرصا باید خورد

+خدایاشکرت🤍

اخه من چند بار مجدد خونریزی داشتم یعنی پریود شدم بعد رفتم سونو اینا گفتن کیست پرسیدم خوب میشه گف درم ...

منم کیست دارم یا پریود نمیشم یا اگر میشم قطع نمیشه

اخه من چند بار مجدد خونریزی داشتم یعنی پریود شدم بعد رفتم سونو اینا گفتن کیست پرسیدم خوب میشه گف درم ...

گل مغربی و ویتامین ایی قرص اصلیش اینا هست

دکتر گفت باهمینا کیست سینه کوچیک میشه و کیست تخمدان با قرص ال دی کوچیک میشه

دکتر اذر حیدری استاد دانشگاه بقیه ا…. تهران برو پیشش حتا

عالیه عالی

من پیشش سزارین کردم

مطبش تو خ پیروزی خ شکوفه هست

نمیتونی بیای تهران آن لاین باهاش مشورت کن داروهای خوب بده راحت بشی

داروهات قوی نیستند 

گل مغربی و ویتامین ایی قرص اصلیش اینا هست دکتر گفت باهمینا کیست سینه کوچیک میشه و کیست تخمدان ...

کیست تنبلی تخمدان هس والا چندتا دکتر رفتم ولی هنو هیچی ب هیچ ...  ازشون راضی بودی شما عزیزم؟اره اخرم باید بیام تهرا

+خدایاشکرت🤍

منم کیست دارم یا پریود نمیشم یا اگر میشم قطع نمیشه

رفتی دکتر؟ والا منم همش جلو میندازم طول میکشه 

یا پشت هم بافاصله ۳.۴روز الانم دوباره شدید دارم قرص میخورم 

+خدایاشکرت🤍

کیست تنبلی تخمدان هس والا چندتا دکتر رفتم ولی هنو هیچی ب هیچ ...  ازشون راضی بودی شما عزیزم؟اره ...

بله عالیه خانم دکترحیدری دستش سبکه وخوش اخلاق

وباسواد وباخدا و ساده و ارام 

تو کل فوق تخصص ها و فلوشیپ های زنان و زایمان توایران‌من ایشون رو قبول دارم به هرکسی معرفی کردم دعام کرده