2777
2789

منم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به وقتش فرزندم

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

هی منم منتظرم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

حق زمانشو ک بشما نداده

سختی میکشی سیقل پیدا می کنی 

زیبا میشی و بزرگ میشی 

انشالله عاقبت بخیر میشی

ناشکری نکن . این روزا خیلیامون واقعا خوب نیستیم💔

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

مرگ حقه یعنی راه فراری ازش نیست. بعضیا میخوان هزار سال عمر کنن یه نفر هم میخواد به هرعلت خودشو بکشه. به هردو میگن مرگ حقه. زمانش که برسه یه پلک هم اضافه‌تر نمیتونی بزنی. به قول یارو بازیگره توی زیرخاکی تعداد نغس‌های هر آدمی از قبل مشخص شده. نه یه نفس کمتر نه یه نفس بیشتر( یه همچین چیزی بود😅) 

حق زمانشو ک بشما نداده سختی میکشی سیقل پیدا می کنی  زیبا میشی و بزرگ میشی  انشالله عاقب ...

تاریخ رند کاربریت حالمو خوب میکنه 😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

معنی حق رو اشتباه متوجه شدین اونجا ک گفته شده مرگ حقه حق باید ب معنی حتمی ترجمه بشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تاریخ رند کاربریت حالمو خوب میکنه 😅

کاش همیشه حال دلت خوش باشه

جسارتا پدرت اشتباه میکرده نذار واقعا روی شما تاثیر بزاره

با کمی مطالعه و زبان خوندن و ی مقدار روتین پوستی حال و روز زندگیت عوض میشه و بهترین میشی .. مروارید وجود خودتو پیدا کن .. در پناه حق باشی ..تروخدا قدر خودتو بدون 

خواهش میکنم🤍

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
کاش همیشه حال دلت خوش باشه جسارتا پدرت اشتباه میکرده نذار واقعا روی شما تاثیر بزاره با کمی مطالعه ...

ممنونم عزیزم، چقدر حرفای قشنگی زدی ،از دل گفتی به دلم نشست ❤ خیلی مهربونی ❤❤❤❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋