2777
2789
عنوان

با90تومن پول نمی‌دونم چکارکنم نظر بدید بهم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۹۰ تومن دارم میخوام بگردم ببینم میتونم ی ماشین مدل پایین بخرم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
یه سرویس طلا بخر  یا اگر کلا نیاز مالی ندارید و هم پس انداز دارید هم شرایط خوب  یه سفر ق ...

مگه میشه کسی نیازمالی نداشته باشه ماشینمون مدل پایینه ولی پول اون رو همسرم داره خودش میخوادعوض کنه مسافرتم پدرشوهرم فوت کرده نمی‌تونیم بریم

مگه میشه کسی نیازمالی نداشته باشه ماشینمون مدل پایینه ولی پول اون رو همسرم داره خودش میخوادعوض کنه م ...

پس بده یه سرویس طلا 

هم پس اندازه 

هم توی یه مجلسی می پوشید لذت می بری 

منم ۹۰ تومن دارم میخوام بگردم ببینم میتونم ی ماشین مدل پایین بخرم  

عزیرم با اتوبوس و اسنپ برید خیلی بهتراز ماشین مدل پایینه خیلی خرج داره آخرم باید کلی ازش کم کنید تا بفروشید من یه پراید۸۴داشتم خیلی خرجش کردم و اذیتم کرد

برای عید میتونین برین یکمی روش بذارین برین تایلند یا کلا کشورای شرقی اسیا

بچه هام بزرگ هستم دوست ندارم با خودم ببرمشون خارج کشور فعلا اولین بار عید اگه برم حس میکنم تعطیلن گناه دارن حوصلشون سرمیره