2777
2789
عنوان

مسافرت با دختر تیغ زن

233 بازدید | 11 پست

بچه ها من ماه دیگه یه سفری میرم که یه مسافرت دوستانس و قراره با یکی از دوستامون که خیلییی وضع مالی خوبی دارن باهم بریم ک این وسط یه دوست مشترک داریم که این دختره از اون تیغ زنای هفت خطه و همش همه جا همه تلاششو میکنه که منو از چشم اون یکی دوستمون بندازه به هر نحوی که بتونه، از الان استرس اینو دارم که مسافرتو کوفتمون میکنه ببین چقدر بلده که حتی پول بلیط هواپیمای خودش و مامانشو انداخته گردن اون یکی دوستمون، اینم بگم که مسافرتمون زنونس، ولی این دختره هم برای پسر اون خانومه نقشه کشیده، به نظرتون رفتاراشو چجوری تحمل کنم؟ حتی خورد و خوراکشونم قراره ما برداریم و کلا هزینه هاشو انداخته گردن بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میبریدش؟ 

ما قرار بود خودمونی بریم که نمیدونم چیشده زنگ زده به اون خانومه و گریه زاری کرده که منم ببرین، اولش قرار بود خودش تنها بیاد ولی دید هزینه اینو دادن فوری مادرشم نوشت ب حساب اونا

خب مگه مجبوری باهاشون بری عزیزم داری میری سفر که لذت ببری نه ذله بشی از دستشون

والا عزیزم ما قرار بود خودمونی بریم این نشسته گریه زاری کرده ک منم ببرین اون خانومه هم دلش سوخته و براش بلیط گرفتن

ما قرار بود خودمونی بریم که نمیدونم چیشده زنگ زده به اون خانومه و گریه زاری کرده که منم ببرین، اولش ...

ایکاش کنسل کنید بگید نمیرید بعد چند وقت هم بی سر و صدا خودتون برید 

ادم انگل همه جا هست درست هم نمیشه😑

ایکاش کنسل کنید بگید نمیرید بعد چند وقت هم بی سر و صدا خودتون برید  ادم انگل همه جا هست درست ه ...

عزیزم من قبل از اون بلیط رزرو کرده بودم الان حیفم میاد جریمه بدم و کنسل کنم وگرنه خودم اصلا دلم به رفتن نیست