2777
2789
عنوان

جنسیت بچه توی آزمایش سلفری مشخص شد.

1561 بازدید | 24 پست

اول این رو بگم که برای من اصلا اصلا جنسیت فرق نمیکنه.

یعنی اوایل میگفتم دختر باشه. اما بعد از چند سال ناباروری و یه سقط و ای وی اف دیگه فقط میگفتم سالم باشه.

این بار که به لطف خدا باردار شدم،

خیلی حال بدی داشتم. تهوع شدید. کرختی و سستی، ورم، پر مویی و ...

مهم ترین علامتم این بود که منی که عاشق شیرینی بودم که همش شکلات و بیسکوییت دستم بود از شیرینی متنفر شدم و عاشق ترشی و شوری و خنکی شدم. 

یعنی کلا همش خیار و گوجه با نمک خوردم. یا همش لواشک و ترشی شور خوردم.

با تحقیقاتی که توی نی نی سایت کردم اکثرا این علائم رو نوشته بودن پسر ولی نی نی من دختر بود.❤️

خدا همه تو دلی ها رو نگه داره و کسی چشم به راه نمونه.

برام دعا کنید به سلامت بقیه روزها و هفته ها رو بگذرونم.

عزیزم منم ویارم ترشی و شوریه و نینیمم دختره😁

ان شاالله نینیت ب سلامت بیاد بغلت

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی،ولی نوع ویار ربطی به جنسیت نداره،خودم برای دخترم عشق ترشی شدم،و برای پسرم شیرینجات و شیر میخ ...

اا چه جالب. اینقدر توی نی نی سایت نوشتن همه که من فکر میکردم با این میلی که به ترشی دارم نی نی حتما پسره

آزمایش سلفری رو با بیمه تکمیلی میشه داد؟هزینش چنده؟بعد خدایی نکرده اگه هرمشکلی باشه مشخص میشه؟

من‌آزمایشگاه نیلو سلفری دادم، هزینه اش ۴ میلیون و ۹۰۰ بود. بیمه تکمیلی نمیده. میگن مشکلات کروموزومی رو مشخص میکنه و جنسیت رو با دقت ۹۹ درصد میگه 

اا چه جالب. اینقدر توی نی نی سایت نوشتن همه که من فکر میکردم با این میلی که به ترشی دارم نی نی حتما ...

سلام خوبی عزیزم. بسلامتی مبارکه مثبت شدی 

اولین انتقال مثبت شدی؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱