2777
2789
من که چه خونه خودم چه جای دیگه که میریم رو زمین راحتم، میشبینم رو فرش تکیه به دیوار و پشتی 

جدا از کلاس و این چیزا مبل و تخت برا سلامت بدن بهتره .یسری اصلن رو زمین نمیتونن بشینن .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم..دقیقا.. دیگ هرکی اندازه وسعش نگا میکنع.. اگ ن همه دوس دارن بهترین داشته باشن

آره واقعا.خدایا سلامتی و دلخوشی بده

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

من خیلی از فامیل هام خجالت میکشم،نمیدونم چیکار کنم 

هیچ خجالت نکش اص این چیزا نباید برات مهم باشع..دیگ هرکسی وسعشو نگا میکنع

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

الان مبل ندارم انقد بدم میاد از خونم ک نگو مبل و جاکفشی و استند و میز عسلی و ... رو تو خونه قبلیم جا گذاشتم ک اینجا بخرم فعلا ک نتونستم 😩

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

ندارم

من با افکارو اعتقادات خودم زندگی میکنم نه نظر افکاررعلایق بقیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من مبل دارم ولی جلوی تلوزیون کناره و پشتی گذاشتم براخودمون چون رو مبل راحت نیسیم

بعد هرکی میاد خونمون هم رو کناره میشینه تکیه میده

بیشتراز مبلا دوس دارن نمیدونم چرا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

آره واقعا.خدایا سلامتی و دلخوشی بده

آمین صد آمین

انشاالله همچنین برا شما 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

منم نداشتم راستش یکم خجالت میکشیدم چون معمولا همه مخصوصا هم سن و سال های ما ک تازه ازدواج کردن مبل دارن ولی الان یک ماهه قسطی خریدم.البته خودمم خیلییی مبل دوست دارم.انشاالله که شما هم بتونی بخوری❤