فعلا بهتر شدم ،بعد پریود شدم و نوتر بهداشتی ک میذاشتم اونجام میسوخت و خارش داشت ،و در آخر اونجام له شد ،حالا خیلی ملتهب و قرمز شده .موقه رابطه جنسی داغ میشه مثل آتش بعد میسوزه نمیتونم تحمل کنم اصلا چکار کنم بنظرتون .دسترسی به دکتر هم ندآرم، راهکار خانگی بدید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نوار بهداشتی هم ساده ترین مدل رو بزار و ترجیحا ضد حساسیت
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
کلوتریمازول موضعی بگیر خیلی خوبه خیلی خدا پدر سازندشو بیامرزه
چجور استفاده میشه ؟
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
روزی دوبار نزدیک ظهر و شب دمنوش بابونه و پونه کوهی بخور،هر شب نیم ساعت تو لگن جوشانده بابونه و پونه کوهی بشین برای ۳روز این کارا رو انجام بده کمی بهتر میشی ولی در نهایت باید بری دکتر دارو بگیری این دمنوش و درمان خانگیها موقت هست