2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنمایی کنیدوو

51 بازدید | 6 پست

سلام سال دوم کنکورم هست بعد سال قبل کلی کلاس و مشاور و اینا داشتم خلاصه کلی خرج کردم ولی قبول نشدم بعد امسال میخوام دوباره بخونم حالا به نظرتون مشاور بگیرم ؟؟؟۱۳ میلیون گفته از ی طرفی دلم میسوزه واسع پدرم وضع مالیمون خیلی خوب نیست بعد ولی خودشون نمیگن که نگیر یا چیزی ولی خودم میگم خودم بخونم آخه خیلی پوله 

نظر شما چیه ؟؟؟به نظرتون خودم میتونم بخونم

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
شما نه تنها خودتون میتونید بخونید بلکه حتی اگر میخواید مشاور بگیرید مجبور نیستین حتما برید سراغ ایش ...

درسته ،به نظرت از الان میرسم؟

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ،به نظرت از الان میرسم؟

صادقانه بگم؛ علاوه بر تلاش هوش و استعداد هم موثره و من از میزان استعداد شما اطلاعی ندارم

با توجه به اینکه این دومین کنکور شماست کارتون راحت تره؛ به هرحال همه دروس رو قبلا خوندید و خوب هم خوندید و قطعا یه چیزایی ته ذهنتون مونده

و درکل فکر میکنم بله، اگر واقعا از جون و دل مایه بذارید میتونید موفق بشید. 

انشالله بتونید هر دانشگاه و رشته ای میخواید برید♡

صادقانه بگم؛ علاوه بر تلاش هوش و استعداد هم موثره و من از میزان استعداد شما اطلاعی ندارم با توجه به ...

خیلی ممنونم انشالله خدا کمک کنه و امسال سال آخر باشه و بتونم نتیجه زحمات خانوادم رو بدم

خیلی ممنونم انشالله خدا کمک کنه و امسال سال آخر باشه و بتونم نتیجه زحمات خانوادم رو بدم

انشالله اشک شوق به چشم مادرتون بشینه و خستگی تمام عمر پدرتون یک شبه با رتبه بی نظیر شما در شه🌻

خودتون هم عین پروفایلتون لبخند رو لبتون باشه(=

انشالله اشک شوق به چشم مادرتون بشینه و خستگی تمام عمر پدرتون یک شبه با رتبه بی نظیر شما در شه🌻 خود ...

ممنون سلامت باشید🙏💙