2777
2789
عنوان

دانشجوهای پیام نور بیایید ی لحظه

68 بازدید | 13 پست

سلام 

هزینه ثبت نام پیام نورچقدرع،شهریه ثابتم اول باید واریز کنم ؟اونم بگید حدودا چقدر میشه لطفا

کتاب خریدید یا نمونه سوال؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مدیریت بازرگانی

من دوس داشتم مدیریت یا حسابداری بخونم ولی چون نمیتونم حصوری برم ترسیدم ک نتوتم توخونه ازپس خوندن درسای اسن رشته ها بربیام و الان میخام علوم تربیتی بخونم

خوبه..ولی درسای سختم داریم مثل صنعتی۱ که امروز داشتم کلا اکثرا سفید تحویل دادن خیلی سخت بود.. امتح ...

ممنون عزیزم انشالله همیشع موفق باشید ،اره منم فقط میتونم واسه امتحانا برم ،سرکلاس نمیتونم اصلا.

ببخشید سوال زیاد میپرسم اخه هیچ اطلاعاتی ندارم،شما کتاب تهیع کردید یا نمونه سوال میخونید

خواهش میکنم..

کتابا حجماشون خیلی زیاده..اصلا وقت نمیشه خوند‌..

من اکثرا نمونه میخونم

امتحانای تشریحی دیگه مجبورم کتاب بخونم

خواهش میکنم.. کتابا حجماشون خیلی زیاده..اصلا وقت نمیشه خوند‌.. من اکثرا نمونه میخونم امتحانای تشر ...

منم بچه کوچیک دارم و نمیدونم کتاب بخرم یانه اخه نمونه راحت تره ولی میگن تازگیا از نمونه سوال کم میاد تو امتحانا،میترسم نمونه بخونم و معدلم پایین بیاد