2777
2789
عنوان

خستم از زندگی💔

256 بازدید | 19 پست

سلام به نی نی سایتیای عزیزم ...

اومدم یکم درد و دل کنم حالم خیلی گرفته💔💔

واقعا خستم از زندگی...کشش ندارم...هرچی تو زندگیم خواستم به بن بست رسیدم...هرچی از خدا خواستم بهم نداد...هرچی...وقتی ذوقشو دارم ارزوش میکنم بهم نمیده😞😞واقعا چرا چرا....

دارم ب این فکر میکنم ک دعا کردن ما الکیه اخرش هرچی ک خدا بخواد همون میشه...دعای ما اثر نداره...حتی قانون جذب هم الکیه...

نمیدونم چرا اینروزا کلا ناامیدم حتی از دعا کردن بدم اومد...

چقد خدا رو التماس کردم ...اهل بیت...امام زمان....

ولی هیچکدوم چرا صدای منو نمیشنون...مگه من چی خواستم تو این دنیا...یعنی اینقد سخته که همیشه نشه و نشه و نشه....کاش یبار منم ی چیزیو بخوام و بشه تو همون لحظهایی ک ذوقشو دارم...ن اینکه وقت و زمانش بگذره...ن ذوقی مونده ن حالی...

اینروزا منتظر خبری هستم...اینبار شما برام دعا کنید...به من ک نگاهی نمیکنن...شاید دعای غریب در حق غریب گرفت...

واقعا اونقد دلم گرفته ک حس میکنم تمام اعتقاداتم و دارم از دست میدم....😔😔😔

برام دعا کنید خدا برا منم بسازه...قشنگ بسازه...با ذوق و شوق منم بیام بگم شد...😭😭😭😭

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

منم دیگه زیاد دعا نمیکنم

میکنم نه به اندازه گذشته

بیشتر دیگه الان بیشتر حواسم به خودمه

اینکه خودم خودم رو دوست داشته باشم

اگه خدا انقدر که انتظارشو دارم بهم اهمیت نمیده

خودم به خودم اهمیت بدم

اگه کسی منو دوست نداره عیب نداره

خودم خودم رو دوست دارم 

💍♥ i said yes 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا یا بهترشو بهت میده یا بزای اون دنیا ثواب و‌ پاذاش مینویسه یا بلا رو ازت دور میکنه شما به همه ...

یعنی هرچی من خواستم خدا بهترشو برام زاشته؟؟؟

وقتی اون نمیخواد ی چیزیو بده چرا شرایطشو جور میکنه..چرا اون ارزو رو میزاره تو دلم😔😔😭😭

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  
منم دیگه زیاد دعا نمیکنم میکنم نه به اندازه گذشته بیشتر دیگه الان بیشتر حواسم به خودمه اینکه خودم ...

واقعا این بهترین کاره💔💔

یعنی هرچی من خواستم خدا بهترشو برام زاشته؟؟؟ وقتی اون نمیخواد ی چیزیو بده چرا شرایطشو جور میکنه..چر ...

شما نماز میخونی

روزه میگیزی 

حجابتو رعایت میکنی

به همه ی حرفاش گوش میذی اونم به حرفات گوش بده؟

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
شما نماز میخونی روزه میگیزی  حجابتو رعایت میکنی به همه ی حرفاش گوش میذی اونم به حرفات گوش بد ...

اره عزیزم نماز میخونم...روزه هم میگیرم حجابم‌و هم دارم

هیچ کار بدی هم تو عمرم نکرم

شما نماز میخونی روزه میگیزی  حجابتو رعایت میکنی به همه ی حرفاش گوش میذی اونم به حرفات گوش بد ...

ی دعا نویسی بهم گف همزاد داری و این حرفا...هر چی بخوای نمیشه...

میگم خدای ب این بزرگی یعنی نمیتونه برا من کار کنه

سپرده دست دعا نویس؟؟

واقعا در حیرتم

منم دیگه زیاد دعا نمیکنم میکنم نه به اندازه گذشته بیشتر دیگه الان بیشتر حواسم به خودمه اینکه خودم ...

روزی پیر زنی خدمت حضرت داوود رفت گفت من کلی خدا رو التماس کردم به من فقیر و بچه های یتیمم غذا بدع خبری نشد شالمم تو راه باد برد قبل اینکه حضزت داوود بخواد حرف بزنه مزد تاجر درو باز کرد گفت ما تو راه کشتیمون سوراخ شد و یک شال رو تو هوا گرفتیم و کشتیمون رو تعمیر کردیم این سکه و ماهی ها رو بدید به ادم نیازمند حضرت داوود کل سکه ها و ماهی ها رو میده به پیر زن؟

ی دعا نویسی بهم گف همزاد داری و این حرفا...هر چی بخوای نمیشه... میگم خدای ب این بزرگی یعنی نمیتونه ...

اولا اکثر دعا نویس ها شیاد و کلاهبردارن دوما شما رفتی پیش دعا نویس بعدشم شما با خدا باشی هزارتا همزادم نمیتونن کاری کنن

اقام یا شمع تراپی انجام بدید یا برید پیش یه دعانویس ماهر....خدا ک میتونه 

رفتن پیش دعا نویس حرامه و اجنه کافر زندگبش رو نابوذ میکنن و اینکه اکثرشون شیادن خواهشا پیشنهاد بیخود ندید

اولا اکثر دعا نویس ها شیاد و کلاهبردارن دوما شما رفتی پیش دعا نویس بعدشم شما با خدا باشی هزارتا همزا ...

برام دعا کنید توروخدا😭😭😭

من نمیخوام ب درجه ایی برسم ک بی ایمان بشم

اره عزیزم نماز میخونم...روزه هم میگیرم حجابم‌و هم دارم هیچ کار بدی هم تو عمرم نکرم

پس به خدا هم اعتماد کن خیلی چیزای که ما میخوایم به نفعمون نیست و خیلی چیزایی که نمیخوایم به نفعمون هست و خدا بهتر میدونه