2777
2789
عنوان

سه تا بچه آوردن تو شش سال

826 بازدید | 85 پست

سلام 

عروسی ما با دایی شوهرم تو یک ماه بود با فاصله چند روز 

سال ۹۷

امروز بچه سوم داییش به دنیا اومد 

همون ماه که ازدواج کردن باردار شد پسر 

تا دو سالگی پسرش یه دختر آورد 

الآنم پسرش کلاس اوله سومی رو امروز به دنیا آورد اونم پسره 

شوهرم امروز مادربزرگشو دید تبریک گفت بهش 

مادربزرگشم میگه تو هم برو بیار از همسن سوالات عقب موندی 

منم یه دختر دو نیم ساله دارم 

می‌خوان به کجا برسن اینا ؟؟؟

منم یه لبخند زدم در جوابش 

چیزی‌میگفتم ؟؟؟

چه عقبی آخه ؟؟؟خداروشکر همه چی داریم خونه ماشین ویلا باغ 

ینی واقعا بچه ثروته؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

خوشبه حال خودش و بچه هاش

کار خیلی خوبی کرده

(نظر شخصی خودمه)

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۶اشتباه نوشتم

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

نه عزیزم اصلا به این حرفا توجه نکن 

بچه آوردن الکی که نیست

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

خب اونم خوبیای خودشو داره 

ولی بنظرمنم الان زوده ولی کلا ی همبازی بیار برا یچت

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم