2777
2789

چون من یکبار تو عقد جدا شدم البته باکره ام و خواستگار اومد برام و گفت بجای عروسی بریم آتلیه عکس بندازیم منم قبول کردم ولی واقعا دلم عروسی میخواد حداقل یه مجلس خیلی کوچیک هم شده باشه چجوری بهش بگم که نگه اول کاری زد زیر حرف خودش 

تا عقد نشده و نشون نیاوردن حتماااااا بگو وگرنه اره میشا دبه دراوددن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رک و بدون رودروایسی بهش بگو که دوست داری عروسی بگیری بگو فکراتو کردی و اگه عروسی نگیری تا ابد توی دلت می‌مونه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
با خودش میگه خانوادش یادش دادن حتما

انقدر بدبین نباش دختر!!

بهش بگو فکراتو کردی دوست داری یه جشن کوچولو بگیری و واقعاً هم کوچیک بگیریاااا

در حد اقوام نزدیک و دوستان

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

سلام عزیزم تاپبک هاتو که نگاه میکردم فکر کنم فهمیدم مشکلت چیه 

مشکلت ازدواج نیست 

نپذیرفتن خودته 

منم مثل شما تا مرز طلاق تو عقد رفتم 

زمانی که میخواستم به تصمیم برسم تو اتاقم راه میرفتم میگفتم من مطلقه ام و لبخند میزدم 

تمرین میکردم برا پذیرشش 

عزیزم دو تا کار برا شما اولویته 

۱. پذیرش مطلقه بودن (بدون اما و اگر و اینکه رابطه نداشتم و ...)

۲. معرفی خودت با چیزی غیر از طلاق 

در مورد اول طلاق با بکارت هم طلاقه اما مانع خوشبختی نیست تو هر چی میخوای اول میگی طلاقم ... عروسی میخوای بخواه 

اما اول بپذیر که طلاق گرفتی حالا شناسنامه سفید و سیاهش تو این مرحله مهم نیست 

ولی طلاقت باعث بد شدن شرایطتت نیست 

من خانومی میشناسم تو ۱۵ سالگی که ازدواج کرد سریع بچه دار شد سن ۲۱ طلاق گرفت با فرزند 

فرزند رو به پدر سپرد بعد ۲ سال ازدواج کرد

در مورد معرفی:

مثال : من مریمم و کارشناسی ارشد ادبیات دارم ... به عنوان کارشناس فروش توی شرکت ایکس فعالیت میکنم توی مسیر زندگیم یه بار نامزدی (شناسنامه سفید )  ناموفق داشتم که از هم طلاق گرفتیم 

با اینکه بگی 

من مریمم مطلقه

این کلی فرقشه 

تجربه شخصیم اینه وقتی طلاق رو پذیرفتم با واقعیت زندگیم و همسرم بهتر کنار اومدم و اون رو هم با لاغری . قیافه . اخلاق و هرچیزی که هست پذیرفتم