یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مزون گالانت و برو ببین خیلی قشنگه کاراشون من ی چندباری مدل سنگ دوزی برای مامانم از روی لباساشون دراوردم واقعا خوب شد وتک
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
ممنون چه رنگی خوبه بگیرم این رنگا نباشه هم دوختم هم دارم بنفش قرمز مشکی ابی اسمانی سرخابی ابی ...
میدونی کارای مزون گالانت بیشتر مانتو و کته اما سنگ دوزی هاشون فوق العادس میشه برای پیراهن های بلند هم ازشون استفاده کرد توی اینستا پیجشو ببین فکر کنم سایت هم دارن
من جای شما باشم کالباسی به نظرم قشنگه اما مشکی با سنگای نقره ای برای شب خاص تره
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد