2777
2789

سلام دوستان، من تو غربالگری اول تو سونو گفتن بچه مایع مغزی زیاده ک احتمال داره هیدورسفالی باشه ، آمینوسنتز و آزمایش خون و همه چی دادم و همه نرمال بود و حالا بعد گذشت ۲ ماه ۵ ماهه شدم و بعد چند تا سونو امروز شرایط بچه کاملا عادی شده و مایع مغزی کم شده و همه چیز مثل بچه های دیگه عادی شده، اما دکتر گفت چون یه بار تو هفته های پایین مغز آب آورده ما نمیگیم دیگه قطعی سالمه و بدنیا بیاد مشکل نداره ، ریسک معلولیت داره اما در حال حاضر نرمال همه چی ، حالا بنظر تون سقط بشه یا نه؟؟ خودم و شوهرم که میگیم سقط شه بهتر از اینه یه بچه مریض بدنیا بیاد که هم خودمون هم اون زجر بکشه، خیلی سخته مخصوصا الان که تکون هم میخوره اما دوراهی بدیه موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه نازایی دارم اگه بودم حاضر نبودم نگهش دارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نمیدونم حقیقتا سخته ،از خدا بخواه کمکت کنه

نمیدونم واقعا، امروز میگم خدایا حداقل کاش دکتر میگفت شرایط خوب نشده و با قطعیت سقط میکردیم، اما الان که میگه خوب شده حتی اگه سقط هم بکنم تا آخر عمر رو دلم یه چیزی میمونه