2777
2789
عنوان

ثروتمند شدن یک روزه با زرین پلاس!

7778 بازدید | 18 پست

❌ لطفاً تا انتها بخونید و به هیچ وجه اپلیکیشن رو نصب نکنید❌

سلام دوستان. یکم پیش  از یه شرکت به اسم زرین پلاس باهام تماس گرفتن گفتن با نصب اپلیکیشن زرین پلاس می‌تونم تا سقف ۴۰٪ خریدهایی رو که طی یک سال گذشته از سه دستگاه پوز پارسیان و ملت و صادرات داشتم یکجا پس بگیرم. خیلی حرفشون عجیب بود. توی اینترنت سرچ کردم تعدادی نصب کرده و راضی بودند اما هنوزم برام عجیب بود. به خصوص که اپلیکیشنش شماره کارت می‌خواست و امکانات اضافه کردن شماره کارتش خیلی راحت بود. با پلیس فتا تماس گرفتم کارشناسشون گفت که شرکتشون کلاهبرادره. حواستون جمع باشه چون یه عده نصب کردن متاسفانه و هنوز صدای کلاهبرداریش درنیومده. اگه نصب کردید با پلیس فتا تماس بگیرید ببینید چه باید کرد🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره پلیس فتا چنده ؟ یه مورد دیگه هم هست یعنی ما زنگ بزنیم چواب میدن؟

آره یکم طول می‌کشه و باید پشت خط بمونی ولی جواب میدن. 

فقط اینکه خیلی بی اعصابن تمام شماره ها و مدارک رو از قبل آماده کن که معطلشون نکنی.

096380

آره یکم طول می‌کشه و باید پشت خط بمونی ولی جواب میدن.  فقط اینکه خیلی بی اعصابن تمام شماره ها ...

شماره و مدرک چی میخواد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

با سلام

موردی که به آن اشاره کرده‌اید توسط پلیس فتا در مجموعه زرین پلاس استعلام گرفته شد و به دلیل عدم صحت صحبت شما؛ مجموعه زرین‌پلاس از شما شکایت خواهد کرد و پیگیر این موضوع هستیم.

تمامی مدارک و مجوزهای مجموعه در سایت زرین پلاس قابل مشاهده و استعلام هست.

ممنون خدا خیرت بده

سلام 

دوست گرامی صحبت ایشان صحت ندارد.

مجموعه زرین پلاس در حال پیگیری شکایت از این شخص میباشد و شما میتوانید تمامی مدارک و مجوزهای زرین پلاس را در سایت مشاهده کنید و اپلیکیشن نیز در تمامی استورهای معتبر نظیر کافه بازار, مایکت, گوگل پلی و ... قابل دریافت میباشد.

اووو چه عجیب

سلام 

دوست گرامی صحبت ایشان صحت ندارد.

مجموعه زرین پلاس در حال پیگیری شکایت از این شخص میباشد و شما میتوانید تمامی مدارک و مجوزهای زرین پلاس را در سایت مشاهده کنید و اپلیکیشن نیز در تمامی استورهای معتبر نظیر کافه بازار, مایکت, گوگل پلی و ... قابل دریافت میباشد.

سلام  دوست گرامی صحبت ایشان صحت ندارد. مجموعه زرین پلاس در حال پیگیری شکایت از این شخص میباشد ...

دیگه فایده نداره باور نمیکنیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سلام  دوست گرامی صحبت ایشان صحت ندارد. مجموعه زرین پلاس در حال پیگیری شکایت از این شخص میباشد ...

دوست گرامی اگه راست میگین شماره دفترتون رو بذارید هرکس دلش خواست خودش زنگ بزنه پلیس فتا!