2777
2789

من امروز عکس رنگی انجام دادم ،الان دل درد دارم بیحال شدم ،دستام میلرزن ،مفنامیک اسید گفت ۶ساعتی یکی بخور 

مفنامیک اسید برای دل درد؟یا عفونت نگیرم؟؟!

چی بخورم اروم شم ـ

شیاف بزارم یا مسکن  

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

اول یه چیز مقوی یا شیرین بخور ضعف کردی

بعدشم خودشون مسکن میدن که از همونا استفادت کن ندادن؟؟

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

برای درد مسکن یا شیاف

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفنامیک اسید برای کاهش خونریزی و کاهش درد خفیف هستش ،ولی اینکه چی بخوری برای درد نمی‌دونم بهت هیچی نگفتن ؟

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
اول یه چیز مقوی یا شیرین بخور ضعف کردی مفنامیک اسید برای قبل بارداریه به همه میدن ربطی نداره بعدشم ...

خود اونچایی که عکس میندازن بهم از قبلقرص هیوسین و دیازپام و یه مسکن دیگه داده بود یادم نیست اسمش اصلا هم اذیت نشدم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اول یه چیز مقوی یا شیرین بخور ضعف کردی  بعدشم خودشون مسکن میدن که از همونا استفادت کن ندادن؟؟

عزیز برای من داکسی سیلین ،مفنامیک اسید،پردنیزولون،دادن ،شیاف هم داده همون شیاف بزارم

مفنامیک اسید برای کاهش خونریزی و کاهش درد خفیف هستش ،ولی اینکه چی بخوری برای درد نمی‌دونم بهت هیچی ن ...

گفت فقط ۶ساعتی یه قرص مفنامیک اسید بخور ،درد داشتی دوتا بخور😐

عزیز برای من داکسی سیلین ،مفنامیک اسید،پردنیزولون،دادن ،شیاف هم داده همون شیاف بزارم

خب اره بزار دیگه دادن که استفاده کنی 

امروز بگذره تموم میشه میره

اول یه چیز مقوی یا شیرین بخور ضعف کردی  بعدشم خودشون مسکن میدن که از همونا استفادت کن ندادن؟؟

مسکن شیاف دادن ،بعضیا شنیدم امپول ولی برا من نداد ،من موقع عکس درد شدیدی داشتیم خیلی اذیت نشدم الان دل درد مثل پریودی شدم 

خب اره بزار دیگه دادن که استفاده کنی  امروز بگذره تموم میشه میره

باشه مرسی عزیزم ،همون شیاف میزارم با یه مسکن ساده میخوره

گفت فقط ۶ساعتی یه قرص مفنامیک اسید بخور ،درد داشتی دوتا بخور😐

شیاف دیفوفلناک(اگه درست نوشته باشم 😶)ندادن بهت؟

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)