2777
2789

کمی سرگرم بشیم 

هر موضوعی علاقه داشتید ریپلای کنید همو ولی بی احترامی و دعوا و توهین ممنوع دوست عزیز لطفا رعایت کنید 

خودم شروع می کنم 

دلم یه چیز شیرین میخواد مثل کیک خامه ای 

برای یلدای پسرم قرار شده نماینده کلاس خرید کنه ما مادرها پول واریز کنیم امیدوارم زیاد نشه 

قراره اخر هفته بریم خونه مادرشوهرم ولی هیچ حوصلم نمیشه 

دلم زرشک پلو با مرغ هم میخواد 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من هستم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هستم 

بفرما عزیزم شما هم میتونی شروع کنی ذهنت خالی کنی هر چی فکرت مشغول کرده 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
منم دلم میخواد امتحان فردامو خیلی خوب بدم

انشالا همینطوره عالی میدی 

دلم می خواد فردا امتحانمو درست بدم 

فردا هم علوم داریم هم اجتماعی

پس فردا هم فارسی و هم دوباره علوم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
شما هم بگید

خلوته 

بنظرم باید شب میزدم این تاپیک رو   

حقوق شوهرم رو دو ماه نریختن خداکنه این ماه بریزن 

دوست‌داشتم واسه پسرم لباس بگیرم واسه شب یلداش

زنداداشام میخوان 5شنبه برن موجهای آبی بهشون گفتم پریودم دوست نداشتم بفهمن که حقوق شوهرم نریختن

یه روز خوب میاد❤️
دلم می خواد فردا امتحانمو درست بدم  فردا هم علوم داریم هم اجتماعی پس فردا هم فارسی و هم دوبار ...

از من بهت نصیحت خیلی برای مدرسه نگران نباش میگذره بعدها بخودت میگی این همه خوندم که چی بشه

من انقد شور میزدم برای امتحان و درس و مشق

اخرش هم هیچی   

حقوق شوهرم رو دو ماه نریختن خداکنه این ماه بریزن  دوست‌داشتم واسه پسرم لباس بگیرم واسه شب یلدا ...

عزیزم   چقدر سخته تو این گرونی اینجور حقوق ها رو پرداخت می کنن خدا از سرشون نگذره خودشون راحتن و کمبودی ندارن دیگه فکر حقوق بگیراشون نیستن

انشالا که حقوق بدن و جبران اون دوماه هم بشه 

خیلی سخته قبلا تجربه کردم 

همین الانم گاهی حقوقمون کمی دیر و زود بشه خیلی بهم سخت میگذره 

چون شکم، بچه، مدرسه، قسط بانک و اجاره این حرفها حالیش نیست که   

زرشک پلو مرغ واسه شام درست کن آخر هفته میخوای بری خونه مادرشوهرت از الان فکرت درگیر نکن فوقش زود می ...

عزیزم صبح تو گروه نمایندشون میگفت رفتم قیمت کردم تاج و کراوات یلدایی پنجاه یا شصت تومن 

میخواد از این فانتزیا بخره 

حالا بماند که میخواد میوه ارایی کنه دکور انچنانی بزنه خوراکی چند مدل بخره   

کاش خواهر با پنجاه تومن تمامش میکرد 

فکر کنم کمش نفری چهارصد پیاده بشیم این جشن یلدا رو 

بهش هم اعتراض کردیم میگه من نمایندم باهام همکاری کنید خاطره میمونه     

عزیزم در مورد فرو تو دیوار پرسیده بودید

من اگه طرف مقابلم بخاد بیاد ببینه

اگه چیز سبکی باشه که میبرم پارک نزدیک یا تو یه مسیری قرار میزاریم.

اگه وسیله خونه باشه زمانی که همسرم هست میان بازدید،یا تو خونه یا تو پارکینگ

در کل اول همسرم سخت راضی میشد ولی کم کم راه اومد چون هم وسیله به کار کسی میاد هم یه پولی دستمو میگیره

افوض امری الی الله...
عزیزم در مورد فرو تو دیوار پرسیده بودید من اگه طرف مقابلم بخاد بیاد ببینه اگه چیز سبکی باشه که میب ...

عزیزم ممنون بابت جوابتون 

حق با شماست منم باید کم کم همسرم رو همین جوری مثل شما راضی کنم وقتی خودش خونه هست یا یه جایی غیر خونه قرار بزاریم مشتری وسیله رو ببینه 

ممنونم

من حتی بهش گفتم وقتی خودت خونه هستی بیاد دم در نشونش بده 

حتی تو خونه هم نخواد بیاد

ما طبقه دوم هستیم پارکینگ نداریم

کلا اگر راضی بشه بالاخره راهش هم پیدا میشه 

باید اول تلاش کنم راضیش کنم