2777
2789

بچه ها من عقدم اکثرن میدونین دیگ بهدش شوهر شهر دیگ بودن الان یک ماهی میشه اومدن برا زندگی شهر من بعد تو این یک ماه اصلا دعوتم نکردن حتی یه تعرف ما رسم داریم عروس هر هفته دعوت کنیم بعدش خلاصه امروز رفتیم دادگاه کار داشتیم من و شوهرم اینم اومد الکییی ما هر جا بریم میاد نمیزاره دو دقیقه تنها باشیم یعنی هر جا بریم اون هست حتی اگه بانک بریم من کار داشته باشم اون میاد حتی داخل بانک میاد حتی اگه فرم پر کنم کنارم وایستاده خداااا چیکار کنم من

بعد امروز رفتیم دادگاه و اومدیم شوهرم دلش می خواست من ببره خونه شون ولی مادرش راضی نبود

خواهر شوهرم می خواد انگشتر بگیره شوهرم گف همین جوری که نگین باهامونه بریم بازار انگشتر بگیریم برا خواهرم مادر شوهرم گف نه مادرش خونه نیس و فلان خیلی ناراحت شدم شوهرمم فهمید ولی خب بیچاره کاری نمیتونه بکنه فعلا بعدشم نگید بگو به شوهرت نیارتش که نمیتونم بگم چون دعواا می کنیم بچه هاااا خستههه شدم لعنت به مادر شوهر داشتن

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
با شما دعوا مبکنه؟؟اما درمقابل مادرش سکوت؟؟چی بگم

ارههه

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووه عقدی و خسته شدی 

صبر کن گلم دوران عقد که چیزی نیست بعدش سختیه

دقیقا عین مادر شوهر منه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عجب سیریشیه خدایی

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

خدا وکیلی چه دغدغه های دارین .سال دیگه همین موقع تاپیک میزنی نمیخام قیافه مادر شوهرم و ببینم و برم خونش .بخدا من آرزومه مادر شوهرمو نبینم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

یعنی چی که نمیتونم بگم؟ بهش بگو مگه بچه ی نا بالغی که مادرت راه می افته همه جا دنبالته اگه مادر منم این کار رو بکنه خوشت میاد؟ از حالا جلوی این رفتارها رو نگیری بعدش مصیبته

دیونه ای؟ تو داری آرزوی خیلی ها رو زندگی می‌کنی. خیلی خوشبختی که مجبور نیستی بری اونجا. الان نمی‌ ...

نه بابا من باید تو خونه مادر شوهرم تو یه اتاق ۱۲ متری زندگی کنم 

نه بابا من باید تو خونه مادر شوهرم تو یه اتاق ۱۲ متری زندگی کنم 

باید؟  

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

اوووه عقدی و خسته شدی  صبر کن گلم دوران عقد که چیزی نیست بعدش سختیه دقیقا عین مادر شوهر منه

مادر شوهرت چطوره؟

بعد عقدم که هر روز. جلو چشمم هس باید تو یه سرویس باهاش زندگی کنمم

پدرم اعصابش خیلییی خراب بود گف چرا میاد گفتم مرض داره

با ازدواج شما مخالف بود؟

نع