2777
2789

یعتی چی

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از چشم بد زندگیهای خوش وخرم رو متلاشی کرده که اثری ازش نمونده ؛آدمهارو زیر خاک کشونده متاسفانه دیدم که میگم راه درامان موندن ازش به رخ دیگران نکشیدن خوشی هاست ومشهور نشدن و سرزبونا نیوفتادن هست

امان از چشم بد زندگیهای خوش وخرم رو متلاشی کرده که اثری ازش نمونده ؛آدمهارو زیر خاک کشونده متاسفانه ...

وای من اینکارو کردم رابطم گره افتاده توش چیکار کنم؟☹️☹️ دیگه تکرار نمیکنم

وای من اینکارو کردم رابطم گره افتاده توش چیکار کنم؟☹️☹️ دیگه تکرار نمیکنم

متاسفانه همینطوره وخودت بهتر میدونی بخدا طلا میخرم جرات نمیکنم جلو بعضی نزدیکامنو شوهرم بندازم از چشم بدوجشم زخم پیشرفت اقتصادی کنیم نمیگم لباس گرون جلوشون نمیپوشم مگه جلو کسی منو نشناسه  از ترس چشم زخم جالبه  تمام آسیبها وضربه هارو از اطرافیان میخوره آدم ؛ ولی به این وضعیت  عادت کردم دیگه 

متاسفانه همینطوره وخودت بهتر میدونی بخدا طلا میخرم جرات نمیکنم جلو بعضی نزدیکامنو شوهرم بندازم از چش ...

واي چه بد

خوبه بازم فهميدي

من الان چيكار كنم كه چشما دفع بشه؟؟