2777
2789
عنوان

خانما !!

52 بازدید | 5 پست

بنظرتون دختری که تو سن ۲۲ تا ۲۶ سالگی ازدواج میکنه نسبت به دختری که تو سن ۳۰ سالگی ازدواج میکنه محبوبیت و برتری دارد نمیدونن چرا فقط به این چیزا فکر میکنم مگه اینجوری نیست که هر کسی یه قسمتی دارد و شاید تو تقدیر بعضیا مجردی تا آخر عمر باشه و اگه کسی نتونست مزدوج بشه حتی اگرم شاغل نباشه هیچ اشکالی ندارد و مهم شاد بودن و تلاش خودشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کی گفته ۲۲ساله محبوبیتش بیشتره 

کسی چیزی نگفته از رفتار بقیه فامیل اینا برداشت کردم مثله فخر فروشی میکردند‌ حرف پشت سرم می‌زدند از نظرشون دختر خوبی نبودند و هرکسی می‌آمد چون سنم بالا رفته بود توقع داشتند قبول کنم دادشمم خیلی تخریب شخصیت میکرد میگفت قبول کنی حتی طرف بد باشه تا حتی طلاق بگیری بهتره من فقط درس میخوندم دانشگاه میرفتم و تلاش میکردم که وکیل بشم ولی نتونستم الان نمیتونم ببخشمش ازش متنفرم ولی الان  برادرزاده هام حتی زن دادشم دوست دارم دلم میخاست از خونه فرار کنم خیلی سختم بود خواستگار زیاد نداشتم ولی الان شوهر خیلی خوبی دارم‌ و عاشقمم