همه آزمایش غربالگری و انومالی انجام دادم با همسرم فامیل خیلی خیلی دور هستیم همه چی سالم و خوب بود هیچ مشکلی نداشت بچه تو سونو ها و آزمایش بچم 19 روزشه از بدو تولد یه دکتر بهش احتمال سندروم داون داد. یه دکتر دیگ اومد نگاش کرد گفت نه هیچ علائمی ندارع
کف دستش 18 و 81 رو داره انگشتاش کشیدس ب شوهرم رفته ولی صورتش اصلا شبیه ما نیست نمیدونم ب کی رفته گوشش پاش دستش هم هچیش طبیعیه زبون بچه بیرونه احتمال سندروم دادن امروز وقت دکتر داشت بچم ک ببرمش آزمایش بده برای شرکت خوردگی بستریش کردن هر روز دارم آب میشم ن خواب دارم ن خوراک بعد چند سال خدابهم بچه داد دو تا سقط داشتم بخدا دارم دیوونه میشم توروخدا بچمو دعا کنید اینجا قبلا عضو بودم دعاهاتون گیراس تورخدا بچم دعا کنید سندروم نباشه بعد اینک مرخص شده میبرمش آزمایش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی فقط بخاطر زبون بیرون گفتن سندروم داون داره؟ برادرزاده منم وقتی بچه بود زبونش همیشه بیرون بود و انقد چونه ش کوچیک بود که تا نزدیک چونه ش میومد، الان ماشاالله بیست سالشه و صحیح و سالم و خوشتیپ
اخه یکی میشناسم دخترش این مشکل از موقع تولد داشت ولی الان میگه خوب شده هر چی بزرگتر شد زبونش هم خوب شد مدرسه عادی هم میره اگه این مشکل داشت که مدرسه عادی نمیرفت شاید مشکل از فکش باشه به مرور خوب بشه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜