2777
2789
عنوان

برای دفع بقایای بارداری چه کار کنم؟

5668 بازدید | 16 پست

بعد از ده روز از سقط هنوز لکه بینی دارم ولی رفتم سونو بقایا دو در سه سانت مونده؟

کیا تجربه شو دارن بدون کورتاژ دفع کنم تو رو خدا کمکم کنین هرکس تجربه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ده روز از سقط انتظار دارب لکه بینی نداشته باشی؟ ده روز زیاده؟ لکه بینی که سهله تا بیست روز خ ...

لکه بینی مهم نیست می‌خوام دفع کنم بدون کورتاژ رفتم دکتر اون قرص مثال رو بهم داده یعنی با اون دفع میشن

تخم هویج بجوشون بخور معجزه می‌کنه هر چی هست و نیست رو برات میاره

چقد شو دم کنم؟ دیر نشده به نظرتون برای دفع ؟ رفتم دکتر گفت عفونت هم گرفتی قرص میتل رو داد خیلی ترسوند ولی ک باید کورتاژ بشی

چقد شو دم کنم؟ دیر نشده به نظرتون برای دفع ؟ رفتم دکتر گفت عفونت هم گرفتی قرص میتل رو داد خیلی ترسون ...

نه این معجزه می‌کنه اینو یه نفر که جفتش مونده بود تو رحمش انجام داده بود می‌گفت دفع شد یه قاشق بریز دم کن به اندازه دو لیوان بخور نگران نباش 

بچه ها نیت کرده بودم اگه بدون کورتاژ خودم سقط و دفع بقایای من تموم بشه بیام اینجا همه کارایی ک کردم و اطلاعاتی که دارم بگم بهشون اول اینکه ما تو زندگی بقیه نیستیم که بهشون قضاوت کنیم یا چیزی بگیم ولی وقتی کسی سقط انجام میده با شکست مواجه میشه غم عالم تو دلشه بدترین حالت ممکن رو این زن می‌تونه داشته باشه هورمونی ک بهم ریخته  فکر اینکه می‌تونستی اون بچه رو داشته باشی و مادر باشی اما به هر دلیلی و علتی نتونستی و هر لحظه رو رفتارات و احساسات این آدم تاثیری می‌ذاره شوک و حرفایی ک اطرافیان بهت میزنم شرایط جسمی  بدی ک داری خونریزی طولانی ک همه جون تو میگیره توقع انتظارات همه آدمای عادی و غیر عادی ک باهاش مواجه هستی عفونتی ک ممکنه هر لحظه تو رو از پا بندازه و تو مجبوری ک همه رو مدیریت کنی سرپا وایسی من واسه همه همه اینا جنگیدم و به جون خریدم تا امشب یک ساعت پیش راحت شدم بعد از ۵۰روز با بقایایی ۴سانتی دست تنها بدون هیچ حمایت عاطفی و وحتی کسی ک کمک حالم باشه بچه ها من خیلی جنگیدم و درد کشیدم الان با اشک تایپ میکنم و مینویسم تموم جونم رفت تا تونستم دفع کنم .....