بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها نیت کرده بودم اگه بدون کورتاژ خودم سقط و دفع بقایای من تموم بشه بیام اینجا همه کارایی ک کردم و اطلاعاتی که دارم بگم بهشون اول اینکه ما تو زندگی بقیه نیستیم که بهشون قضاوت کنیم یا چیزی بگیم ولی وقتی کسی سقط انجام میده با شکست مواجه میشه غم عالم تو دلشه بدترین حالت ممکن رو این زن میتونه داشته باشه هورمونی ک بهم ریخته فکر اینکه میتونستی اون بچه رو داشته باشی و مادر باشی اما به هر دلیلی و علتی نتونستی و هر لحظه رو رفتارات و احساسات این آدم تاثیری میذاره شوک و حرفایی ک اطرافیان بهت میزنم شرایط جسمی بدی ک داری خونریزی طولانی ک همه جون تو میگیره توقع انتظارات همه آدمای عادی و غیر عادی ک باهاش مواجه هستی عفونتی ک ممکنه هر لحظه تو رو از پا بندازه و تو مجبوری ک همه رو مدیریت کنی سرپا وایسی من واسه همه همه اینا جنگیدم و به جون خریدم تا امشب یک ساعت پیش راحت شدم بعد از ۵۰روز با بقایایی ۴سانتی دست تنها بدون هیچ حمایت عاطفی و وحتی کسی ک کمک حالم باشه بچه ها من خیلی جنگیدم و درد کشیدم الان با اشک تایپ میکنم و مینویسم تموم جونم رفت تا تونستم دفع کنم .....