2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین، من شنیدم هرکی اپیدورال کزدده بعدش تا ماه ها کمر درد و بی حسی داشته تو اون ناحیه

من ک طبیعی بدون هیچ بی حسی بودم، و راضیم، بازم انتخابم طبیعیه

به شرطی که وززش های پیش از زایمان و یوگای زایمان و کلاس های تیوریشون جهت آگاهی و آمادگی بددنی، گذرونده باشی

وحشت داری پس چرا طبیعی میاری .. ببین اینایی که میگن طبیعی عالی و بدون درده نمیدونم هدفشون چیه که درو ...

دردهای شکمی راداره فقط اون لحظه که بچه میخادبیادادم نمیفهمه بعدش دیگه راحتی. 

❤️❤️

دردهای شکمی راداره فقط اون لحظه که بچه میخادبیادادم نمیفهمه بعدش دیگه راحتی. 

من به طور خیلی عجیبی  با مامانمم باردار شدیم که دوهفته فاصله داریم من بیشتر برای مامانمم نگرانم که چه طوری میخواد زایمان کنه ۴۵ سالشه خیلی نگرانشم دوس ندارم اصلا دردی بفهمه

من به طور خیلی عجیبی  با مامانمم باردار شدیم که دوهفته فاصله داریم من بیشتر برای مامانمم نگرانم ...

ورزش‌های زایمان راانجام بده پیاده روی خیلی خوبه دوسه هفته ی آخر. بعدشم همین اپیدورال راانجام بده إن شالله که خیره. 

❤️❤️

وای تروخدا توضیح بیشتر بده ممنونت میشم

زایمان اولم با اپیدورال بود و خیلی خیلی راحت بود ،به اندازه یه پریود شدید فقط درد داشت ،یعنی ۸۰ درصد درد رو گرفته بود،دومی رو نشد اپیدورال کنم خیلی سخت بود