2777
2789

سر شب اومذ خونه مدام بهانه گیری میکرد یه نمونه اش پنجشنبه تولد خواهر زاده ام من هفته پیش به اصرارش مزخصی کرفتم باهاش رفتم مسافرت این هفته هم چند بار کفته بگیر میگم هر هفته که نمیتونم بگم نمیام یهو کلا میگن نیا کلید کزده تو برنامه ریزیت این بود هفته پیش بریم که ابن هفته به خاطر خواهرزدات جایی نریم حالا همه اینا اتفاقی بود درسته تولذ برام مهمه ولی مسافرت هفته پیشم کاملا اتفاقی و یهویی جور شد از اونور اصلا تو فکرن نیست چی کادو بخرم هی راه میره میگه مگه میشه ندونی میدونی به من نمیگی! حالا اصلا پولشم خودم میدما نمیدونم بهانه گیریاش برای چیه اخر امروز سر حرفاش قاطی کردم کلید کرده من تولد خواهر زادت نمیام تا یاد بگیری به خاطر بچه با من بد حرف نزنی! حالا اصلا من بد حرف نزدم خودش بهانه گیری میکرد و امشب فقط گفتم چه کلیذی به تولد بچه کردی من همه برنامه هام اتفاقی بود لج کرده جالبیش اینجاس منو بیدار نگه داشته خودشو ارضا کرده بعد دوباره سر چیز بیخودی دعوا راه انداخت و میگه کاش زمان عقب برمیگشت باهات ازدواج نمیکردم و میگه تولد بچه خواهرتم نمیام اصلا اعصابمو نصفه شبی خورد کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مردا خاله زنکن خیلی ببخشیدا 

بخدا اعصابمو نصفه شبی خورد کرده همش دارم گریه میکنم تازگی مودی شده یا انقدر خوبه باهات که لذت میبری یا انقدر اذیت میکنه که از خودتم بدت میاد با خواهر و مادرش سر اذو مشکل داره راه میره میگه اونا که خواهرو مادرم گذاشتم کنار تو که دیگه مهم نیستی خب ادم بهش برمیخوره با تمام نداریش دلرم میسازم دو ساله خونه مادرم زندگی میکنیم چون پول اجاره خونه نداره و منم جیکم در نمیاد غرورش نشکنه دو ماهه میرم سرکار همه جوره خمایت مالیش کردم بعد این رفتارارو میکنه دلم اتیش میگیره

بخدا اعصابمو نصفه شبی خورد کرده همش دارم گریه میکنم تازگی مودی شده یا انقدر خوبه باهات که لذت میبری ...

مردارو زیاد تحویل بگیری سرشون گیج میره فک میکنه مشکل از توعه

ولی بنظرم مشاوره برین اینجوری ک نمیشه

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
شاید براش مشکل کاری پیش اومده اعصابش خرابه 

همش زیر سر مادر و خواهرشه با اونا مشکل داره میاد خونه سر من خالی میکنه اونا پرش هم میکنن علیه من اینم بی تاثیر نبیت بخدا چند ماه با اونا قهر بود اصلا حرف نمیزد ما بهترین زندگی و داشتیم و اصلا دعوا نمیکردیم از وقتی دوباذه اومدن اشتی همش دائم در حال دعوا با منه خب شما باشی شک نمیکنی اونا پرش مبکنن

منم حدود پنج سال شوهرم با خواهرش قهر بود،زندگی کردم نفس راحت کشیدم

حالا به زور میخوان آشتیشون بدم،ماتم گرفتم

میدونم روزایه خوب زندگیم رو به اتمامه😔

خدا لعنتشون کنه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
بخدا اعصابمو نصفه شبی خورد کرده همش دارم گریه میکنم تازگی مودی شده یا انقدر خوبه باهات که لذت میبری ...

اشتباه میکنی حمایت مالی میکنی این دلش از جای دیگه پره اصلا برات مهم نباشه تولد نیومدنش 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
منم حدود پنج سال شوهرم با خواهرش قهر بود،زندگی کردم نفس راحت کشیدم حالا به زور میخوان آشتیشون بدم،م ...

خیلیییی بده خواهر ادم زندکی برادرشو خراب کنه هزار باز به شوهرم گفتم من اگه از زن برادرم بدمم میاد نمیام به برادرم بگم کخ زندگیش خراب نشه اصلادرک نمیکنم اینا چجوری انفدر راحت با یه زندگی که توش بچه هم هست بازی میکنن و براشون مهم نیست

همش زیر سر مادر و خواهرشه با اونا مشکل داره میاد خونه سر من خالی میکنه اونا پرش هم میکنن علیه من این ...

درسته عزیزم شمام آتو نده دستش هی تولدو نگو 

مثلا گف مرخصی بگیر بگو باشه فرداش بگو مرخصی ندادن 

خیلیییی بده خواهر ادم زندکی برادرشو خراب کنه هزار باز به شوهرم گفتم من اگه از زن برادرم بدمم میاد نم ...

فقط به خاطر حسادته

خدا به حق این ساعت شرشونو به خودشون برگردونه

خدا به منم رحم کنه که پایه این بیشرفا دوباره تو زندگیم باز نشه.

شیطونو درس میدن ولی جلویه برادرشون مثه موش مرده میشن،مردا هم که زود گول میخورن،یادشون میره تا دیروز همین کثافت چقدر نفرینش کرده و باعث آبرو ریزیش شده

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
فقط به خاطر حسادته خدا به حق این ساعت شرشونو به خودشون برگردونه خدا به منم رحم کنه که پایه این بیش ...

واااای دقیقا بخدا خواهرشوهرم بخ خاطر شوهر و بچه اش چندین ماهه برادرشو کنار گذاشته الانم سر ارث اومده جلو که تو کارشون گیر افتاده شوهر من مشکل برطرف کنه تا قبل این اصلا پیداشون نبوذ حالا به خاطر اونا هربار داره با من دعوا میکنه تا حالا هزار تا دعوا کردیم نگفته بوذ پشیمونم بات ازدواج کردم دیشب گفت کاش هیچ وقت پا جلو نمیزاشتم اتبش گرفتم انقدر خوبی بکن. اخرم این حرفارو میشنوی میسوزم و میدونم پشت همه دعواهاش پای حرفای خواهرشه که به جونم انداخته و حرفی هم بزنم از خواهرش قیامت به پا میکنه