2777
2789

سلام من امروز یه شوک خیلیییی بدی بهم وارد شد 

از طرف خانوادم

و تا حد مرگ حالم بد شد 

جوری ک امروز بد از گذروندن اون شوک فق ب تنها چیزی ک فک میکنم اینه ک ازینجا فرار کنم برم 

فق میخوام جمع کنم برم چون هیچیییی واسه از دست دادن ندارم بجز جون خودم دیگه هیچی ندارم اینجا بمونم اخرش یا باید خودکشی کنم یا از استرس زیاد سکته کنم و بمیرم انقد استرس تو زندگیمه ک دیگه توان موندنو ادامه دادن ندارم

نمیدونم برای رفتن چیکار کنم از کجا شروع کنم دارم روانی میشم از فکر و خیال تروخدا شما راهنماییم کنید فقط درباره همین موضوع فرار نه چیز دیگه 

زندگی کردن بدون هیچ خوشی و سرشار از استرس حماقته و من دیگه زیربار این فشار نمیتونم طاقت بیارم میخوام دوروز اگر زنده ام خوش باشم همین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار و خودکشی بدترین انتخابه 

خودت  به اخر فرار فکر کن کجاس؟؟تو این جامعه خراب به نظرت چ سرگذشتی در انتظارته ؟خودکشی چطور؟اون دنیاتم میخایی از دست بدی؟فکر کردی خودکشی کنی راحت میشی ؟نه تازه اول بدبختیه

عزیز دلم امید داشته باش وقتی امید داشته باشی و توکلت به خدا باشه و توسل کنی به اهل بیت بی جواب و دست خالی تورو برنمیگردونن 

همیشه معجزه اخر سختی ها خودشو نشون میده مطمئن باش یه روزی یه معجزه ای تو زندگیت رخ میده که به حرفای الانت فکر میکنیو میخندی 

خدا خیلیی بزرگتر و بخشنده تر از این حرفاس... 

فقط ما الان داریم امتحانمونو پس میدیم

من خوابیدم و بیدار شدم

سحر خیزم

به جای افکار بچه گانه

اگه خواستی تعریف کن شاید کسی نظری داد بدرت بخوره

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
من خوابیدم و بیدار شدم سحر خیزم به جای افکار بچه گانه اگه خواستی تعریف کن شاید کسی نظری داد بدرت ...

طولانیه اخه

کسی نمیتونه نظری بده ک چیزی درست بشه

فک میکنی این فکر برای من خوشاینده

اخرین و تنها ترین راهیه ک دارم. 🥲

طولانیه اخه کسی نمیتونه نظری بده ک چیزی درست بشه فک میکنی این فکر برای من خوشاینده اخرین و ت ...

یعنی از اول خلقت تا حالا

و الان هشت میلیارد نفر

تو تنها کسی هستی که چنین مشکلی داره ؟!؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
یعنی از اول خلقت تا حالا و الان هشت میلیارد نفر تو تنها کسی هستی که چنین مشکلی داره ؟!؟!؟!

نه من اولین نفر نیستم 

خیلیا بودن 

ولی یا خودشونو کشتن

یا فرار کردن

یا.دراصل زندگی نکردن!!!

خیلیا فقط زنده موندن و ادامه دادن…

نه من اولین نفر نیستم  خیلیا بودن  ولی یا خودشونو کشتن یا فرار کردن یا.دراصل زندگی نکر ...

چطوری این قدر مطمئنی که فقط سه دسته ان ؟!؟!

کل زمین را گشتی و پرسیدی ؟!؟!

خسته نباشی