2777
2789
عنوان

سوال ورزشی اگه دارین بپرسین دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 98 پست
برا من ک تقریبا دوساله ورزش نکردم یهو برم بدنسازی خوبه یا بد؟ وزنمم زیاد نیس حدود ۵۲

بهتره ی مدت ورزش هایی مثل فیتنس یا ایروبیک ک تمرکز بیشتری رو هوازی دارن کار کنی ک بدنت آماده تر بشه 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی هستید؟ 

نه عزیزم اما هم ورزش میکنم هم مطالعاتی در این مورد دارم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
عزیزم من اطلاعی در این مورد ندارم تدریس نداشتم😘

اسی جان شلام من کیفوز دارم و دچار عارضه سر جلو شدم اگه برم اصلاح کنم چقد به قدم اضافه میشه؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام بوکسورِ نی نی سایت به نظرت برای کاهش وزن و خوش اندام شدن ورزش فیتنس جوابه؟ البته بیشتر به خاط ...

سلام عزیزم 😁بله خیلی هم عالیه لبت همیشه خندون

عزیزم من 70کیلو بودم رژیم گرفتم با کم خوردن و ورزش و پیاده روی شدم 55

الان میرم باشگاه مربی هم برنامه داده

اما میخوام کمی بدنم سفت بشه یعنی ماهیچم تحلیل رفته

چی بخورم

و اینکه صورتمم لاغر شده برای این راه حل نداری؟

مثلا نمیزاشت دمبل ۲کیلویی بردارم در حالیکه من می تونستم باهاش کار کنم می‌گفت نیم کیلو بزن

خب تازه کار بودی و این ک برای کم کردن وزن هرقدر سبک‌تر کار کنی و تعداد و سرعت کار رو بالا ببری چربی سوزی سریعتر میشه

برای لاغر شدن پایین تنه چه ورزشی زود جواب میده؟

برای لاغری فقط و فقط هوازی و رعایت رژیم غذایی این ک سعی کنی فقط ی ناحیه رو لاغر کنی امکانش خیلی کمه مگه این ک پا زیاد کار کنی ک یکم چربی ها جمع بشن و عضلانی بشه پایین تنه در این صورت فقط از شل بودن خارج میشه بدن ک میشه تغییر سایز رو هم در کنارش داشت

درسته میگن برای لاغر شدن ۷۰ درصد رژیم مناسب جوابه و ۳۰ درصد فقط ورزش؟!!

تا حدودی آره ولی بسته ب نوع ورزش درصدا بالاپایین میشن

طناب زدن چ کمکی میکنع ب اندام

برای چربی سوزی کاربرد داره

نه بابا لاغری اصلا خوب نیس  این مدلای خارجی دیدی من مثل اونام😂ای کاش جاهامون عوض میشد

لاغری ارزوی منه ارزو😢

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤