2777
2789

سلام دوستان کسایی که میخوان تو خونه کار کنن درامدزایی کنن من ۱ ماهه به درامد رسیدم خواستم باهاتون در میان بذارم ما کلی جنس سفارش میدیم از تولید کننده های تهران بدون واسطه میفروشیم این وسط شما میتونین سود بکشین روش توی صفحه های مجازیتون یا دورو برتوت بفروشین و حسابی سود کنین مایل بودین خبربدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی دلتون میاد سود بکشین روش مردم ازدست دلال چه گناهی کردن

عزیز من من شلوار لی میدم ۳۰۰ تومن شما میرین از مغازه میخرین ۵۰۰ تومن ۶۰۰ تومن مغازه ها میدونین چند برابر سود میکشن رو اجناس؟

چه محصولی ؟اسم شرکت چیه ؟

لباس زنانه شرکت نیست عزیزم لباس میفروشیم از تولیدی من میذارم پیج شما هر محصولی رو یخوای روش ۳۰ تومن ۴۰ تومن میکشی تو صفحات خودت میفروشی به همین راحتی

پول جنس‌ها را بعد فروش ما ازمون میگیرید ؟

شما هیچ پول و سرمایه ای نیاز نداری محصول رو که پسند کرد مشتریتوت پولشو میگیرین واریز میکنین به ما ما محصولو میفرستیم این وسط سودو شما همون اول کار برمیدارین

شما هیچ پول و سرمایه ای نیاز نداری محصول رو که پسند کرد مشتریتوت پولشو میگیرین واریز میکنین به ما ما ...

اها در اصل ما برای شما تبلیغ میکنیم و مشتری میگیریم بعد کارمزد بر میداریم فقط یه چیز اینجا گنگه مشتری پولو به حساب من میزنه من به حساب شما اگه شما جنسو نفرستادی این وسط مشتری یقه منو میگیره چون شماره حساب منو داره  

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اها در اصل ما برای شما تبلیغ میکنیم و مشتری میگیریم بعد کارمزد بر میداریم فقط یه چیز اینجا گنگه مشتر ...

بله دقیقا خب عزیزم آنلاین شاپ اینجوریه دیگه خدایی نکرده من برا کلاه برداری نیومدم که اینجا این حرفو میزنین من دنبال همکارم