2777
2789

سلام دوستان مدتی هست من یه جایی کار میکنم بعد سه ماه یکی از همکار ها بهم گفت یه پسری که اونجا رفت و آمد داره (کارمنده)از من خوشش اومده و به این همکارمون گفته فلانیو برام جور می‌کنی که آشناشیم ،ایشون هم بعد سه ماه به من گفتن ،چون اون اوایل شناختی از من نداشتن.

خلاصه آیدی اینستای منو به ایشون دادن و ایشون منو فالو کردن ،و هر وقت پست یا استوری میزارم فقط در حد لایک پیش می‌ره البته هنوز یه هفته است که فالوم کرده  و سرکار هم نگاه های خیره داره ،اون همکار واسطه میگن این آقاپسر خیلی پیگیر بود چرا هنوز بهت پیام نداده ،خلاصه گفتم نظر شما رو هم بدونم ،بنظظرتون خجالت می‌کشه🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بگم پیگیر نشو به هیچ وجه اولین نفر تو پیام نده زنگ نزن پرسجو هم از این واسطه نکن ممکنه بعدا بهش بگ دختره کچلم کرده هی میپرسه چرا زنگ نزدی چرا بهش پیام ندادی همینا ب ذهنم رسید. خلاصه خوشش بیاد خودش میاد منت نکش

[QUOTE=320445772]فقط اینو بگم پیگیر نشو به هیچ وجه اولین نفر تو پیام نده زنگ نزن پرسجو هم از این واسطه نکن ممکنه بعدا ...[/QUOT

اتفاقا دیگه نمی‌خوام با واسطه در موردش صحبت کنم ،احساس میکنم خیلی کوچیکه میشم ،اگه بخواد خودش پا پیش میزاره ،مرررسی که نظر دادی گلم 😍

بستکی به ادمش داره من ادم مومن رو ترجیح میذم

نه حرف تورو برعکس نکردم. میگی دوستی ب درد نمیخوره

میگم ازدواجشم این دوره به درد نمیخوره. کلا باید تنها بود با این وضع همچی

[QUOTE=320445772]فقط اینو بگم پیگیر نشو به هیچ وجه اولین نفر تو پیام نده زنگ نزن پرسجو هم از این واس ...

اره اصلا خودتو مشتاق نشون نده اگ دوسش داری باید رعایت کنی تا خودش بیاد جلو؛ اره بابا مردم میرن میذارن کف دست طرف حتی اگ بگ خیالت راحت نمیگم بهش