2777
2789
عنوان

همسایه روبروییم

303 بازدید | 12 پست

هرموقع منو مبینیه یا احساس میکنه من میشنوم بلندبلند قربون صدقه بچه هاش میره درصورتیکه داخل خونش صبح تاشب بچه هاشو فحش میده وفکرمیکنه اینارونمیشنوم

خخخخ 😅🤭

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که خیلی ادم عقده ای هستش رومخمه

یه مدت اهمیت ندید حتی نمیشنوید چی میگن بعدم تو خونشون اتفاق میوفته و به خودشون مربوطه

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
چرا حساس شدی اصلا چه فحش بده چه قربون بره کی هس یه همسایس چه اهمیتی داره ؟ مجردی ؟

نه متاهلم اینکه من توخونه قربون صدقه بچم میرم اون میشنوه وفکرمیکنه من دارم مثل  خودش عقده بازی درمیارم اونم هرچی من ب بچم میگم همونا رو میگه قبلا اصلا هیچی جزفحش ب بچه هاش نمیگفت 

یه مدت اهمیت ندید حتی نمیشنوید چی میگن بعدم تو خونشون اتفاق میوفته و به خودشون مربوطه

توخونه نمیگه هرموقع ازبیرون میاد ب درخونه که میرسه میگه که من بشنوم توخونه جزفحش چیزی نمیگه چندین بارشنیدم 

اینکه باصدای خیلی بلند میگه وزن عقده ایه حالم ازش ب هم میخوره