2777
2789
عنوان

دیگه دخترم مثل قبل درسش خوب نیست😕

522 بازدید | 15 پست

قبلا همه نمرات ریاضیش خیلی خوب میشد بدترینش خوب امسال نمره ای شده ولی یبار شد ۸ از ۱۰ یبار ۷ از ۲۰ یبارم از ۲۰ ۶😕😕😕😕😕

خیلی باهاش کار میکنم فردا هم امتحان ریاضی داره حس میکنم کلا دیگه نمیتونه یاد بگیره مخصوصا کلاس هفتم که از همه راهنمایی ریاضیش اسون تره اگه الان یاد نگیره ادامشم نمیفهمه حداقل دعا کنید فردا نمره خوب بگیره😕

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)

هفتم؟

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شرایطش هست باهاش بیشتر کار کن تونستی معلم بگیر 

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

پایه عوض شده و چون تازه با نمره اشنا شدن یکم امکانش هست استرس نمیگیره سر ازمون؟

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁

یا کلاس تقویتی بنویس یا اگه پول داری معلم بگیر یا از فیلم آموزشی استفاده کن این حرف معلمش نمی‌فهمه تدریس متوجه نمیشه به نظرم ایراد از بچه نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

عادیه چون از ی مقطع ب مقطع دیگ رفته .در صم ریاضی دبستان با راهنمایی و دبیرستان خیلی متفاوت .بچه هایی هستند ک راهنمایی ریاضیشون بیسته ولی دبیرستان میشن تک و داخل این مقاطع کسی که پایه ای خیلی توب بلده موفق میشه . شما ریاضی پنجم و ششم رو خوب باهاش کار کن پایه ای هرچی بلد نیست اصولی یادش بده بعد برو سراغ هفتم ریاضی هفتم آسونه 

#انسانیت
عادیه چون از ی مقطع ب مقطع دیگ رفته .در صم ریاضی دبستان با راهنمایی و دبیرستان خیلی متفاوت .بچه هایی ...

ممنون ولی امتحانای دی شروع داره میشه کی کار کنم دیگه☹️

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)
ممنون ولی امتحانای دی شروع داره میشه کی کار کنم دیگه☹️

اشکالی نداره .اگر دی هم خراب کرد اکثر مدارس اگر ترم دوم رو دانش آموز نمرات خوبی بیاره نمره ترم اول رو عوض می‌کنند و خوب می‌کنند. اگر هم نکردن مهم نیست نمره آخر ترم مهمه ک از کل کتابه .

#انسانیت