2821
2789

یسنا و یونا خیلی قشنگ میشه😍

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
توی حدیثی امده  روز قیامت محمد نامی رو فرشته های عذاب خواهند برد جهنم و از طرف خدا پیام خواهند ...

چه قشنگ🥰

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یونا،یوحنا،یزدان،یاسان،یحیی،یلسان،یلان،یوشا،یاشام،یاراش،یارسام، یاشار،یاوند،یزداد،یزدان یار،یاور،یشتار،یوتام،یوشیتا،یارنیک،یاشین،یاحا، یارمس،یمین،یالمان،یزدان مهر،یهان،یاردل،یورام،یارن

مرسی عزیزم😘

عزیزم جنسیت بچه ات مشخص شد؟؟ چن هفته ای

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

والا ان تی فعلا گفته پسره ۸۰ درصد  انشالله ک پسر بمونه😍

خداروشکر

انشالله ک همون بمونه

با حال خوبت برا منم دعا کن اخر ماه اقدام دارم. دعا کن دخترام داداش دار بشن

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خداروشکر انشالله ک همون بمونه با حال خوبت برا منم دعا کن اخر ماه اقدام دارم. دعا کن دخترام داداش د ...

انشالله عزیز دلم قبل اقدام خودتو با جوش شیرین بشور دور و بر تخمکگذاری اقدام کن

انشالله عزیز دلم قبل اقدام خودتو با جوش شیرین بشور دور و بر تخمکگذاری اقدام کن

چشم عزیزم. انشالله منم ی روزی حال خوب تو رو تجربه کنم