2777
2789

تا حالا برا  خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده شفا بگیرید؟؟

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنید😔

خواهرم نوجوون بود دندونش عفونت کرد هر چی دکتر دوا فایده نداشت عفونت زد به خونش سر و صورتش چند برابر شده بود از ورم ،شبی که قرار بود فرداش فک ش رو جراحی کنن خواب دیده تو صحن سقا خونه امام رضا ی آقای سبز پوش اومده ی کاسه آب سقا خونه بهش داده و دست کشیده رو صورتش و گفته خوب میشی به محض بیدار شدن آبسه دندونش خود به خود سرباز کرده و عفونت و چرک ها خارج شدن و مرخص شده 

زیاد بوده این فقط ی موردش بود

خواهرم نوجوون بود دندونش عفونت کرد هر چی دکتر دوا فایده نداشت عفونت زد به خونش سر و صورتش چند برابر ...

خوشبحالش کاش برا منم اتفاق بیفته😔 خواهرتون نماز خون و محجبه اینا بوداون موقع؟

خوش به سعادتون چجوری شفا گرفتید😔

چندتا نذر داشتم تقریبا تو یک ماه انجام دادم ولی میگن یک نذر هم برداری مداومت کنی خوبه من ولی چند تا نذر برداشتم

همه‌ی کارهایی که انجام دادم و بعد رسیدن به نظرم هم انجام میدم

1. نماز سروقت 

2.نماز شب(خیلیییی تاثیرگذار بود مخصوصا که برای اولین بار می‌خوندم)

۳. ذکر صلوات خاص حضرت فاطمه (۳روز هرروز ۵۳۰صلوات بدون وقفه ینی وسطش نباید کاری انجام بدی) من آخر شبا انجام میدادم که کاری نداشتم کلا یکساعت زمان می‌بره

۴. بخشیدن همه کسانیکه در حقم بدی کردن و خواندن قرآن براشون

۵. روزه گرفتم (چون تو یک قسمتی از قرآن خوندم خدا فکر کنم سه روز روزه بگیری به نیت پاک شدن گناهان مربوط به غیبت پاک می‌کنه)البته فکر کنم همین بود یادم رفته اینو

۶. حق الناس دسترسی نداشتم بهشون براشون قرآن خوندم

۷. گرفتن غسل الی ما فی الذمه(اگر اسمشو اشتباه نگم... برای غسل هایی که به گردنم بوده و یادم رفته)

۸. صلوات زیاد برای امام زمان و امامان و معصومین....

۹. خیلیییی زیاد سوره یس و الرحمن خوندم

یکی از اشناهامون  چشاش بشدت ضعیف شده بود و روز ب روز ضعیفتر و دکتر گفته بود به زودی چشاتو از دست میدی و برا همیشه کور میشه شب رفته بود یه امامزاده اونجا خوابیده بود که شفا گرفته بیدار شده بود چشاش خوبه خوب شده بود در حدی که عینکم نمیزنه ،ماله پونزده شونزده سال پیشه

چندتا نذر داشتم تقریبا تو یک ماه انجام دادم ولی میگن یک نذر هم برداری مداومت کنی خوبه من ولی چند تا ...

۱و۲و۳ ۸ انجام میدم ،همه رو میتونم ببخشم و همیشه هم بخدا میگم ولی شوهرمو خانوادش رو نمیتونم چون واقعا در حقم خیلی بد کردن خیلی عذابم میدن.اون غسله رو یه بار انجام دادید؟

چندتا نذر داشتم تقریبا تو یک ماه انجام دادم ولی میگن یک نذر هم برداری مداومت کنی خوبه من ولی چند تا ...

بیماریتون چی بود؟اگه دوس داشتید بگید 

۱و۲و۳ ۸ انجام میدم ،همه رو میتونم ببخشم و همیشه هم بخدا میگم ولی شوهرمو خانوادش رو نمیتونم چون واقعا ...

هر وقت میرم حموم یادم باشه انجام میدم ولی یکبار کافیه 

ولی در کل من خودمم خیلی عذاب کشیدم از دست اطرافیان هروقت یادم نیفته میخوام گریه کنم اصلا حد نداره

ولی بخشیدم و قرآن خوندم ایشالله شما هم بتونی ببخشی چون مهمه واقعا