سلام من هفته ۲۲ ام الان همه چی خوب بود مشکلی نداشتم نمیدونم از کار خونه شد یا چی!😥 موقع دفع به کمرم فشار اومد دیروز بعدش سرپا بودم یکم بعد از ترسم شیاف پروژسترون زدم که نگرانی ای نباشه واسه احتیاط بعد کمردردم خوب شد صب باز پاشدم رفتم دسشویی باز موقع دفع کمرم فشار اومد بعد استراحت کردم خوب بودم تا غروب که یکم کمردرد احساس کردم بعد لک دیدم لک شیری که یکم قرمزی هم داشت توش تقریبا صورتی چرکی بعدش ترسیدم باز شیاف گذاشتم، زنگ زدم دکترم گفت یا الان یا صب برو سونو چک شو گفتم خانم دکتر نگرانی ای هست گفت هرچیزی ممکنه باید سونو بشی منم استرس گرفتم، بعدش دسشوییم گرفت رفتم دسشویی چک کردم دیگه لک ندیدم، فقط شیافو که گذاشتم یه بادی پیچیده کمرم بالاهاش مخصوصا میشینم دسشویی درد میگیره، توروخدا راهنماییم کنین کی مث من لک دیده بعدش رفع شده؟ چیکار کنم دیگه؟ هیچ اطلاعی ندارم😥😥
با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بچه اولمه، میگم که الان رفتم دسشویی دفع داشتم باز کمرم درد گرفت موقع دفع و بد دفع، اومدم دراز کشیدم، کی این فشار از کمرم برداشته میشه؟😥 این شیافو که میذارم اولش باعث یبوستم میشه و بدجور باد میاره تو کمرمو باعث دردش میشه فرداشم که میرم دسشویی ، میبخشین توضیح میدم مدفوعم رنگش تیره و شل میشه تقریبا مث اسهال بعد هم که به کمرم فشار میاد ، نمیدونم دیگه چیکار کنم نگران میشم، نمیتونم تکون بخورم دراز کشیدم فقط، خدایا دیگه لک نبینمو این شیافم نذارم😢 خیلی بده عوارضش واسم
با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤