2777
2789

سلام من هفته ۲۲ ام الان همه چی  خوب بود مشکلی نداشتم نمیدونم از کار خونه شد یا چی!😥 موقع دفع به کمرم فشار اومد دیروز بعدش سرپا بودم یکم بعد از ترسم شیاف پروژسترون زدم که نگرانی ای نباشه واسه احتیاط بعد کمردردم خوب شد صب باز پاشدم رفتم دسشویی باز موقع دفع کمرم فشار اومد بعد استراحت کردم خوب بودم تا غروب که یکم کمردرد احساس کردم بعد لک دیدم لک شیری که یکم قرمزی هم داشت توش تقریبا صورتی چرکی بعدش ترسیدم باز شیاف گذاشتم، زنگ  زدم دکترم گفت یا الان یا صب برو سونو چک شو گفتم خانم دکتر نگرانی ای هست گفت هرچیزی ممکنه باید سونو بشی منم استرس گرفتم، بعدش دسشوییم گرفت رفتم دسشویی چک کردم دیگه لک ندیدم، فقط شیافو که گذاشتم یه بادی پیچیده کمرم بالاهاش مخصوصا میشینم دسشویی درد میگیره، توروخدا راهنماییم کنین  کی مث من لک دیده بعدش رفع شده؟ چیکار کنم دیگه؟ هیچ اطلاعی ندارم😥😥

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

من دیدم  سر پسرمرفتم دکتر صدا قلبشو گوش داد 

فقط آمپول پروژسترون و شیاف گذاشتم همین بعدش سونو خوب بود

شما حرکتاشو حس میکنی 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم  سر پسرمرفتم دکتر صدا قلبشو گوش داد  فقط آمپول پروژسترون و شیاف گذاشتم همین بعدش ...

کم احساس میکنم مثل حباب تو شکمم میترکه اون مدلی

میگن هر کی تو بارداری لکه داشته باشه بچش دختره.زن داداش خودم تو بارداریاش اینجوری بود

من اصلا لک نداشتم به خودم فشار آوردم، تازه ۵ ماهم تموم شده بچه م پسره

من اصلا لک نداشتم به خودم فشار آوردم، تازه ۵ ماهم تموم شده بچه م پسره

منم پسر شد من حدود 22 هفته بودم اتفاقا 

پس نترس من چند تا لک دیدم

منم پسر شد من حدود 22 هفته بودم اتفاقا  پس نترس من چند تا لک دیدم

رفتم سونو اومدم، خداروشکر گفت همه چی خوبه

خدا رو شکر یه صدقه براش کنار بذار گل پسر رو

حتما، برا هر هفته ش صدقه میذارم کنار الانم یه مبلغی میزنم واسه خیریه فقط خدا کمکم کنه سرحال بشم و دیگه نباشه این چیزا🥹🧿🙏

حتما، برا هر هفته ش صدقه میذارم کنار الانم یه مبلغی میزنم واسه خیریه فقط خدا کمکم کنه سرحال بشم و دی ...

انشاله

من بیمه امام رضا کردم پسرمو 

هر ماه مثلا 10 ت میداشتیم لا قرآن تا بدنیا اومد 

بعد تا بفرستم برا امام رضا جانم 

انشاله  من بیمه امام رضا کردم پسرمو  هر ماه مثلا 10 ت میداشتیم لا قرآن تا بدنیا اومد&nbs ...

منم همینکارو کردم برا هر هفته ش کنار میذارم، خدا خودش کمکم کنه، اونجا خیلی نگران بودم گفتم یا امام رضا یا فاطمه زهرا تورو به حسینتون پسرمو برام خفظ کنین سلامت بیاد بغلم همینکه خودمو پیدا کنم میام پابوس😢🙏

منم همینکارو کردم برا هر هفته ش کنار میذارم، خدا خودش کمکم کنه، اونجا خیلی نگران بودم گفتم یا امام ر ...

انشاله 

بچه دیگه هم داری 😊

انشاله  بچه دیگه هم داری 😊

نه بچه اولمه، میگم که الان رفتم دسشویی دفع داشتم باز کمرم درد گرفت موقع دفع و بد دفع، اومدم دراز کشیدم، کی این فشار از کمرم برداشته میشه؟😥 این شیافو که میذارم اولش باعث یبوستم میشه و بدجور باد میاره تو کمرمو باعث دردش میشه فرداشم که میرم دسشویی ، میبخشین توضیح میدم مدفوعم رنگش تیره و شل میشه تقریبا مث اسهال بعد هم که به کمرم فشار میاد ، نمیدونم دیگه چیکار کنم نگران میشم، نمیتونم تکون بخورم دراز کشیدم فقط، خدایا دیگه لک نبینمو این شیافم نذارم😢 خیلی بده عوارضش واسم 

نه بچه اولمه، میگم که الان رفتم دسشویی دفع داشتم باز کمرم درد گرفت موقع دفع و بد دفع، اومدم دراز کشی ...

پس ب دکترت بگو 

اگر تو دفع زور میزنی یه شربت انجیر هست برا بارداری میدن برا دفع ه راحت ب منم داده بود 

خودتم آب گرم صبح ناشتا بخور 

انشاله میگذره ب دکترت بگو شیاف نمیذاره بهم آمپولشآمپولش میده هفته یکی میزنی راحت 

انشاله بارداری خوبی داشته باشی

نه بچه اولمه، میگم که الان رفتم دسشویی دفع داشتم باز کمرم درد گرفت موقع دفع و بد دفع، اومدم دراز کشی ...

روغن زیتون هم بخور