2777
2789
علت جداییتون چیه؟ چن وقته درگیرین؟ من بچه ندارم اما درگیر طلاقم شوهرمم طلاقم نمیده

۵ماهه خوشبحالت اگه منم بچه نداشتم زود طلاق میگرفتم ولی بچم خیلی بم وابستس بخاطرش باطلاق موافق نیستم اونم میگه طلاقت میدم میخوام زن بگیرم فقط قبول کن جداشیم 

مدرکی ازش داری؟ شوهر منم شکاکه. وکیل دارین؟ من شش ماهه درگیرم شما چی

مدرک که یه بار ازم شکایت رابطه نامشروع کرد که رد شد. ی بارم شکایت کردم و محکوم شد که کتکم زده ولی اخرش رضایت دادم 

پرونده بیمارستانی خودکشی هم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ماهه خوشبحالت اگه منم بچه نداشتم زود طلاق میگرفتم ولی بچم خیلی بم وابستس بخاطرش باطلاق موافق نیستم ...

بگو بچمو بجا مهریه بده و برو. حتما وگیل بگیر ولی این همه خفت رو قبول نکن.من تازه عروسم و دارم جدا میشم

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
مدرک که یه بار ازم شکایت رابطه نامشروع کرد که رد شد. ی بارم شکایت کردم و محکوم شد که کتکم زده ولی اخ ...

خوبه باز یه چیزایی داری، چقد بی حیا بوده ازت اینجوری شکایت کرده، منم امروز دادگاه تمکین داشتم منتظرم رای بیاد ببینم چی میشه.انشالله ک نجات پیدا کنید.واسه مهریه اقدام کردین؟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
خوبه باز یه چیزایی داری، چقد بی حیا بوده ازت اینجوری شکایت کرده، منم امروز دادگاه تمکین داشتم منتظرم ...

بیحیایی که از سر و روش میباره. ازم شکایت عدم تکین کرده و واسه حضانت بچه ها هم شکایت کرده. مهریمو اجرا گذاشتم 

بگو بچمو بجا مهریه بده و برو. حتما وگیل بگیر ولی این همه خفت رو قبول نکن.من تازه عروسم و دارم جدا می ...

هر روز دعوا بخاطر بچه الانم شکایت کردم برابرادر شوهرم اوومد میخواست بچه روبازور ببره فوش میدادمامانم هول دادبچه هم تحت حضانتمه ولی هنوز ثبتش نکردم

بیحیایی که از سر و روش میباره. ازم شکایت عدم تکین کرده و واسه حضانت بچه ها هم شکایت کرده. مهریمو اجر ...

واسه مهریه چقد پیش قسط میدن و چجوری قسط بندی میشع؟

هر روز دعوا بخاطر بچه الانم شکایت کردم برابرادر شوهرم اوومد میخواست بچه روبازور ببره فوش میدادمامانم ...

انشالله ب حق فاطمه ی زهرا ک خدا کمکت کنه.نگران نباش، من مادر نیستم اما ضعف تمام زنا بچه هس وگرنه تو بجتو بنداز گردن شوهرت و برو بخدا خودش میاره دو دستی تقدیمت میکنه میگه جای مهریت بردار، هیچ مردی نمیتونه بچه نگه داره، هر زنیم بعدا بره بگیره با بجه ی مردع نمیسازه اینو مطمعن باش

من امروز تازه درخواست دادم عزیزم و برای هزینه دادرسی اعسار زدم

شوهرت داره گ بت بده؟

انشالله ب حق فاطمه ی زهرا ک خدا کمکت کنه.نگران نباش، من مادر نیستم اما ضعف تمام زنا بچه هس وگرنه تو ...

دقیقا منم نمیتونم از بچه هام بگذرم وقتی فکرشو میکنم که بدون من چی میخورن و چی میکشن دلم اتیش میگیره