2777
2789
عنوان

این پسرا چرا اینجورین؟

111 بازدید | 12 پست

الان یهو یادم اومد من از بچگی هم پسرعموم عاشقم بود هم پسرداییم ینی خفنا

از اونایی ک باهم سر جنگ داشتن این میگف من میدونم بابات تورو ب پسر داداش خودش میده اون یکی میگف من میرم میکشمش نمیزارم تو زنش بشی منم نسبت ب جفتشون حس خاصی نداشتم خصوصا ک پسرعموم رو ب چشم داداشم میدیدم 

این جریان تا چندین سال ادامه داشت

تا اینک خاستگاری برا من اومد ک دیگ اوکی شد و توو فامیل سرصدا کرد ک دارم ازدباج میکنم ولی این کصافطا هییییچ حرکتی نزدن ینی هیچیا 😅😂

از اینک کسی عاشقمون باشه هم شانس نداشتیم🤦🏻

آقا من میخاستم اینا سر من باهم دعوا کنن بکش بکش راه بیوفته 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودن جو گرفتتشون این حرفا میزدن 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

اخه منم مث تو بودم. الان شوهرم هربار مهمونی میشه میاد میگه چرا فلانی انقد با من بد رفتاری میکنه؟مگه چیکارش کردم چقد بی ادبه. منم میگم وااا نمیدونم اون کلا رفتارش با همه سرده و از این حرفا 😂 اصلا به رو خودم نمیارم برا چی اینجوری میکنه. 

بعد ما همیشه بحث داریم وقتی فامیل من و اون تو یه روز مهمونی میگیرن کجا بریم حالا فک کن بهونه دستش باشه که فلانی هست. هیچی دیگه باید فامیل خودم و ببوسم بزارم کنار فقط بریم مهمونیای اونا

اخه منم مث تو بودم. الان شوهرم هربار مهمونی میشه میاد میگه چرا فلانی انقد با من بد رفتاری میکنه؟مگه ...

ینی نمیدونه فلانی عاشقت بوده؟بابا دمت گرم چقد راز نگه داری من خیلی دهن لقم

ولی راس میگی من همینجوریشم نامزدم نزده میرقصه وای از روزی ک چیزیم بفهمه 

ینی نمیدونه فلانی عاشقت بوده؟بابا دمت گرم چقد راز نگه داری من خیلی دهن لقم ولی راس میگی من همینجوری ...

نه نمیدونه. اون بنده خداهم زن گرفته کل فامیل میدونستن قبلا ولی کسی به روش نیورده بیچاره انقد من و تحویل میگیره. اگه میدونست تف مینداخت تو صورتم🤣

منم دهنم لقه جلوش ولی این چیزا که میدونم به ضرر خودمه رو نگه میدارم 😄