2777
2789

خداروشکر دوسال راحتم

ایشالا که بخرین راحتشین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خدارو شکر ولی خیلی سخته خونه خریدن به هر دری میزنیم نمیشه 

ماهم تا خرخره رفتیم زیر قرض من تا انگشتر تو دستمم فروختم ولی راحت شدیم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

این ماه دوباره تمدیدکردیم خدایا خودم خونه میخوام مستاجری سخته خسته شدم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اگه پولشو داری کمکی بگیر اگه نه از خانواده یا دوستات کمک بگیر تنهایی ادم له میشه از خستگی

اخه بحث خستگی نیست میگم تا کی قراره اینجوری باشیم تا به یه خونه عادت می‌کنیم باید پاشیم کاش میشد همه حداقل خونه داشتن

میشه بپرسم وام اینان گرفتین یا نه

ن دوتا ماشین داشتیم شوهرم اونو فروخت بعد از بابام قرض کردیم کم و کسریشو الان داریم ماهی ۱۵ به بابام میدیم 

ن دوتا ماشین داشتیم شوهرم اونو فروخت بعد از بابام قرض کردیم کم و کسریشو الان داریم ماهی ۱۵ به بابام ...

ما فقط یدونه ماشین دارم یکمم طلا الان کم تر از دو میلیارد خونه نیست😔