2777
2789
عنوان

شمالی بیایین

79 بازدید | 7 پست

خانوما خانوادم قصد دارن ی ویلا تووشمال تا سر حد ۵تومن یادتون بخرن حالا عیدی تابستونی ا تهران بریم اونجا

الان فقه توی چمستان و نور بهمون پیشنهاد دادن 

جای خوبی هست؟کلاه برداری اینا نیست؟میشه توش زندگی کرد؟

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
5تومن؟ اگه خواستین راهنماییتون کنم سمت چمستان تو روستاهاش؟ فقط مراقب باشین، خیلی خونه ها ضعیف ساخ ...

اره تا ۵میلیارد میخواییم

نمیدونم من اصلا سمت چمستان اینا بلد نیستم نمیدونمم‌کجاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تا ۵میلیارد میخواییم نمیدونم من اصلا سمت چمستان اینا بلد نیستم نمیدونمم‌کجاست

پول زیادیه

بهتره با وسواس بیشتری خونه بگیرین

شما از این خونه چه انتظاری دارین؟

کوهستانی؟ جنگلی؟ روستا؟لب دریا؟ شهرکی؟

از مسیر هراز میاین شمال؟

پول زیادیه بهتره با وسواس بیشتری خونه بگیرین شما از این خونه چه انتظاری دارین؟ کوهستانی؟ جنگلی؟ ر ...

اصلا میگم اررش خرید داره اونجا؟گدوم قسمت شمال میشه اصلا زندگی کرد امکان زندگی و سکونت تو کدوم قسمتش هست

خیلیا میگن نخرید اونجا پولتون هیچ میشه

اصلا میگم اررش خرید داره اونجا؟گدوم قسمت شمال میشه اصلا زندگی کرد امکان زندگی و سکونت تو کدوم قسمتش ...

من مثل این املاکیا نمیخوام الکی پیشنهاد بدم اما دوست دارم راهنماییتون کنم

اگه قصد اینو دارین دائم شمال زندگی کنین آره می ارزه ۵ میلیارد هزینه کنین و خونه خیلی خوب بگیرین

اما هدفتون تفریح باشه اصلا

سمت چمستان اکثرا زمین کشاورزی رو قطعه بندی کردن و توش خونه های غیر استانداردی ساختن اما خوبیش اینه تبلیغ خوبی کردن و خیلیا اونورا خونه گرفتن و حالت شهرکی پیدا کرده

سمت ما هم روستاست بین کوه و دریا و اطرافش فقط زمین کشاورزیه ، محافظت از این خونه ها یکم سخته چون معتاد زیاد شدن و شما نباشین دردسر میشه

من خودم کوهپایه دوست دارم چون هواش بهتره و سرسبزه و کلی به جنگل نزدیکه، صدای پرنده ها و حیوونا مثل روباه شبا شنیده میشه اما بستگی به سلیقه داره خیلیا جای باکلاس دوست دارن

نزدیک ساحل که قیمتا بالاتره و اینکه رطوبت هوا اونجا تابستونا خیلی شدیده برای شما اگه عادت ندارین شاید تنفس سخت باشه البته نزدیک دریا هم نخرین نهایت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دریا فاصله دارین

یا میتونین یه آپارتمان کوچیک داخل شهر جای خوبش بگیرین با ماشین راحت دریا هم میشه رفت کوه و جنگلم میشه و امنیت آپارتمان وقتی نیستینم بالاست

فقط یه پیشنهاد دارم اینکه حتما قبل خرید یبار تمام این جاها رو ببینید و مقایسه کنین

بنظرم بخرین بهتره هم آلودگی هوای شهرهای بزرگ زیاد شده هم کم آبی

و اینکه چند وقته قیمتا راکده و وقت خریدن

من مثل این املاکیا نمیخوام الکی پیشنهاد بدم اما دوست دارم راهنماییتون کنم اگه قصد اینو دارین دائم ش ...

ن برای زندگی نمیخواییم خودمون تهران زندگی میکنیم

فقه یجارو میخوایمی ک قابل سکونت باشه ک‌اجاره بدیم

ممنون از راهنمایی هاتون عزیزم